FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από Πίτι… με νόημα!

Δείτε τι έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο ποδοσφαιριστής πλέον της ΑΕΛ και πρώην του ΠΑΣ Λαμία, Πίτι Μεδίνα Λούνα στους οπαδούς της ομάδας από τη Φθιώτιδα.

Ο Πίτι πλέον δεν θα φορά τα «κυανόλευκα» του ΠΑΣ Λαμία, τα οποία και τίμησε πέρυσι όσο κανένας άλλος, αλλά τα «βυσσινί» της ΑΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος φάνηκε να θέλει να παραμείνει στη Λαμία και τον ΠΑΣ, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ και στο αποχαρετιστήριο μήνυμά του αφήνει κάποιες αιχμές για το ποιος τελικά πήρε την απόφαση το να μην συνεχίσει στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Όπως και να έχει, στο αποχαιρετιστήριο ποστ που έγραψε στο facebook, ευχαρίστησε την ομάδα τη Λαμίας, τους φυσικοθεραπευτές του συλλόγου αλλά και πάνω απ’όλα τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε τι έγραψε:

«to thank lamia football club to fellow physotherapists and those fans who gave me all their support and love, in football the player does not make the final decision, I wish all the luck of the world to the lamia!!»

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Λαμίας, τους φίλους μου τους φυσικοθεραπευτές και τους οπαδούς που μου έδωσαν όλη την υποστήριξη και την αγάπη τους. Στο ποδόσφαιρο ο παίκτης δεν παίρνει την τελική απόφαση, εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου στα Λαμία!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button