Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επιμένει για Παβόν η Άρσεναλ

Οι «Κανονιέρηδες» προσπαθούν όσο τίποτε άλλο την απόκτηση του Αργεντινού, Κριστιάν Παβόν, με τον ταλαντούχο επιθετικό αργά ή γρήγορα να μετακομίζει στο Λονδίνο.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός όντας βασικός στις επιλογές του Σαμπάολι και της «Αλμπισελέστε» στο πρόσφατο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας. Για όσους παρακολουθούν σταθερά πρωτάθλημα Αργεντινής, ο 22χρονος ξεχωρίζει εδώ και μερικά χρόνια για το αστείρευτο ταλέντο του και τις εξαιρετικές του κινήσεις με ή χωρίς την μπάλα.

Ο βραχύσωμος επιθετικός είναι από τους Λατίνους ποδοσφαιριστές που σύντομα θα εισέλθουν – μόνιμα – στην Ευρώπη με την Μπόκα Τζούνιορς να μην μπορεί φυσιολογικά να τον κρατήσει στις τάξεις της για πολύ ακόμη. Βασική υποψήφια που επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του παίκτη είναι η Άρσεναλ, με τους «Κανονιέρηδες» να κυνηγούν την περίπτωση του Αργεντινού το πρόσφατο καλοκαίρι, μη φθάνοντας ωστόσο σε συμφωνία με τον αργεντίνικο σύλλογο.

Ρεπορτάζ του Football.London  αναπτερώνει τις πιθανότητες μεταγραφής του Παβόν στον λονδρέζικο σύλλογο, τονίζοντας πως Άρσεναλ και Μπόκα Τζούνιορς βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, με τον νεαρό να ετοιμάζεται ίσως και τον προσεχή Ιανουάριο να μεταβεί στο Λονδίνο και να βρεθεί στην… αγκαλιά του Ουνάι Έμερι. Το ποσό που απαιτείται προκειμένου η Μπόκα να πει το «ναι» δεν έχει γίνει γνωστό, με τον Αργεντινό διεθνή να δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button