Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Στην Σερβία ο Κουλιμπαλί θα έπαιζε επιθετικός»!

Επιτυχημένη ήταν η επιστροφή του Ερυθρού Αστέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς στην πρεμιέρα του Champions League, οι πρωταθλητές Σερβίας ανεδείχθησαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Νάπολι, στο Βελιγράδι.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στάθηκε στην διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: «Η αίσθηση από την επιστροφή μας μετά από αρκετά χρόνια, είναι φανταστική. Σ΄ αυτήν την διοργάνωση, υπάρχουν σπουδαίες ομάδες. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, όμως δεν παίζουμε στο ίδιο επίπεδο με την Παρί Σεν Ζερμέν, την Λίβερπουλ ή την Νάπολι. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Ερχόμαστε από ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα. Ξέρετε, στο σερβικό πρωτάθλημα, ο Κουλιμπαλί, θα έπαιζε επιθετικός. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος. Γνωρίζαμε ότι η Νάπολι θα μονοπωλήσει την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε να απειλήσουμε με γρήγορες επιθέσεις. Θεωρώ ότι χάσαμε πολλές εύκολες μπάλες».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Ναπολιτάνων, Κάρλο Αντσελότι, σχολίασε: «Κάναμε λίγα λάθη. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, αλλά είχαμε θέμα στην τελική προσπάθεια. Είναι δύσκολο να παίξεις εναντίον μίας άμυνας όπως αυτή του Ερυθρού Αστέρα. Σε αρκετές περιπτώσεις οι επιθετικοί μας βρέθηκαν απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν είχαμε την απαραίτητη τύχη. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button