FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με μια απουσία και μία έκπληξη η πρώτη της Λαμίας!

Έναν ποδοσφαιριστή περιείχε το απουσιολόγιο του Μπάμπη Τεννέ, στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία για τη φετινή χρονιά, αλλά και μία έκπληξη…

Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της «Καμαρίτσας» στη Νέα Άμπλιανη ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τη φετινή χρονιά, όπου μετά από 53 χρόνια ιστορίας, η ομάδα της Φθιώτιδας θα βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ.

Συνολικά 19 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στη πρώτη συνάντηση των «κυανόλευκων», με τον Μάρκο Μπλάζιτς να απουσιάζει δικαιολογημένα, ενώ παρών ήταν και ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον.

Αυτοί που δώσαν το παρών ήταν οι εξής: Βαγγέλης Πίτκας, Ανέστης Αναστασιάδης, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Σουλεϊμάν Όμο, Βάντερσον Κόστα Βιάνα, Ιορδάνης Παπαργυρίου, Κώστας Μπουλούλης, Νίκος Τσούκαλος, Χρήστος Βορύλλας, Βαγγέλης Πατσαρούχας, Νίκος Μανιάς, καθώς και τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Πατρίκ Βουό, Ματέι Πόντλογκαρ, Νόε Ακόστα, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Μιχάλης Φράγκος, Ηλίας Τσέλιος και Χρήστος Κουκόλης. Από την περσινή ομάδα Κ19 ο γκολκίπερ Λευτέρης Πουλίτσας προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Στο γήπεδο εκτός από τους φίλους της Λαμίας, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιεών Νίκος Σταυρογιάννης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button