FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχει επιλεχθεί ο αντικαταστάτης του Δημούτσου!

Δείτε τι δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, ο Μάκης Χάβος.

“Αλχημείες” έκανε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία ο Μάκης Χάβος, καθώς η ομάδα δεν θα έχει στο παιχνίδι της Δευτέρας τον βασικό ανασταλτικό μέσο της, Ελίνι Δημούτσο.

dav

Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική, με τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη να του στερεί την συμμετοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λαμίας.

Έτσι, ο Χάβος ψάχνει να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Δημούτσου, έτσι ώστε να καλύψει το κενό.

Το LamiaSports βρέθηκε και στη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ και αυτό είδε είναι πως στη θέση του 29χρονου μέσου τοποθετήθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας. Να τονίσουμε πως και στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στο Περιστέρι, όταν αποβλήθηκε ο ο Δημούτσος ο Χάβος πέρασε στο παιχνίδι τον Σκόνδρα και τον έβαλε να παίξει δίπλα στον Μάρκο Μπλάζιτς.

Αυτό έκανε και σήμερα ο Μακεδόνας τεχνικός, έχοντας τριάδα τον Μπλάζιτς, τον Σκόνδρα και τον Μπερτόλιο να παίζει λίγο πιο μπροστά. Εννοείται πως θα κάνει και άλλες αλλαγές και δοκιμές καθώς στη θέση αυτή υπάρχει πληρότητα, με τους Μπουλούλη, Άντρονικ και Οσμάν να περιμένουν μια ευκαιρία.

Τώρα όσο αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού και το κενό που ίσως αφήσει ο τραυματίας Ανέστης Αναστασιάδης, ο Χάβος δουλεύει το βασικό του σχήμα με τον έμπειρο Χρήστο Καρυπίδη.

Φυσικά τη θέση θα διεκδικήσει και ο Μαρκ Ασίγκμπα, ένας από τους περσινούς MVP της Λαμίας, ο οποίος βέβαια έχει χάσει τη θέση του μετά από τις εμφανίσεις του στα δύο πρώτα παιχνίδια με Άρη και Παναθηναϊκό.

Στις επόμενες προπονήσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα και για τις δύο θέσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button