FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο διαιτητής… του ενός μάτς!(pic)

Έναν άπειρο… όσο αφορά την SuperLeague διαιτητή, όρισε η ΚΕΔ στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό.

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να μην ξεκίνησε τόσο καλά το πρωτάθλημα, όμως έχοντας ως οδηγό την τελευταία εμφάνιση, η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει αρχίσει να αποδίδει καλύτερα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Το θέμα είναι πως και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει η Λαμία, δηλαδή με Άρη, ΠΑΟ και Ατρόμητο, η «κυανόλευκη» διοίκηση έχει παράπονα από τη διαιτησία και απολύτως δικαιολογημένα!

Αποκορύφωμα ήταν η διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στο Περιστέρι, όπου «σκότωσε» κάθε καλή προσπάθεια του ΠΑΣ Λαμία, με σφυρίγματα, κίτρινες κάρτες, κόκκινες αλλά και το πέναλτι που δεν έδωσε.

Τώρα, η ΚΕΔ αποφάσισε σε ένα ματς εξίσου κρίσιμο για τη Λαμία, να βάλει τον Βαγγέλη Μανούχο, να διευθύνει την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Πρόκειται για έναν άπειρο διαιτητή, όσο αφορά τη SuperLeague καθώς έχει παίξει μόνο ένα παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία, πράγμα το οποίο ίσως θα έπρεπε η ΚΕΔ να το προσέξει και να βάλει έναν πιο έμπειρο μιας και κρίνονται πολλά σε αυτά τα παιχνίδια.

Τα στατιστικά του Μανούχου:

Στο μοναδικό παιχνίδι που «σφύριξε» ο Μανούχος είχαμε νίκη γηπεδούχου, με ένα γκολ να σημειώνεται στο παιχνίδι. Επίσης, είχαμε 15 σουτ και 35 φάουλ για φιλοξενούμενους και γηπεδούχος.

Ένα άλλο παράξενο στατιστικό είναι πως ο διαιτητής από την Αργολίδα μοίρασε 5 κίτρινες κάρτες, σε ένα παιχνίδι, ενώ είχε στο παιχνίδι του και μία αποβολή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button