FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άτυχος… ή κατάρα;

Ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο ΠΑΣ Λαμία και τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό.

Τραυματίας είναι τις τελευταίες ημέρες ο αρχηγός και βασικός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης.

Όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν θα είναι στα πλάνα του Μάκη Χάβου, με το θέμα που αντιμετωπίζει να μην είναι σοβαρό αλλά δεν θα ήταν σώφρον να κινδυνεύσει η υγεία του ποδοσφαιριστή, παίζοντας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Πάμε να δούμε όμως μία περίεργη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Αναστασιάδη αλλά και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

18 Νοεμβρίου 2017

Στο παιχνίδια της Λαμίας με τον ΑΟΚ Κέρκυρας για την 11η αγωνιστική της περσινή SuperLeague, ο Ανέστης Αναστασιάδης περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου ως αναγκαστική αλλαγή. Ο αρχηγός του ΠΑΣ, χάνει τα επόμενα 4 παιχνίδια και μέσα σε αυτά είναι και αυτό με τον Παναιτωλικό. Ο κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στο εντός έδρας παιχνίδια με την Ξάνθη, την 16η αγωνιστική.

16 Σεπτεμβρίου 2018

Στο παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της SuperLeague ο Ανέστης Αναστασιάδης περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου ως αναγκαστική αλλαγή.

Ποιο είναι το fun fact;;; Ο Ανέστης Αναστασιάδης δυστυχώς είναι κοντά στο να χάσει και το φετινό παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, όπου μάλιστα έχει φορέσει τη φανέλα των «καναρινιών».

Ενώ αν παρατηρήσει κάποιος τις ημερομηνίες των τραυματισμών του 35χρονου αμυντικού θα δει ότι πάνω κάτω ήρθαν την ίδια περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button