Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκτός αποστολή ο Τζανετόπουλος!

Ο Τζανετόπουλος μαζί με τον Μάντζιο αποτέλεσαν τις δύο πιο ηχηρές καλοκαιρινές μεταγραφές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» από το εγχώριο παζάρι.

Η προϋπηρεσία στην ΑΕΚ, οι παλαιότερες συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας σήκωσαν αρκετή…σκόνη όταν πέρασε τα γραφεία του Απόλλωνα προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ωστόσο ο χρόνος συμμετοχής που έχει πάρει στα πόδια του μέχρι τώρα, μάλλον δεν συμβαδίζουν με τον θόρυβο της μεταγραφής του στους «κυανόλευκους».

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός παρακολούθησε από τον πάγκο τα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με ΑΕΛ και Λεβαδειακό και αγωνίστηκε για 73 λεπτά στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η εμφάνισή του ωστόσο δεν ικανοποίησε το νέο τεχνικό του Απόλλωνα Αλμπέρτο Μοντεαγούδο, με αποτέλεσμα να μην συμπεριλαμβάνεται στους 20 «εκλεκτούς» του Ισπανού κόουτς εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παρά το γεγονός μάλιστα πως στις τελευταίες προπονήσεις τραυματίστηκε ένας άλλος κεντρικός αμυντικός με το λόγο για τον Κύργια και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Αστέρα, ο Τζανετόπουλος έμεινε εκτός 20άδας.

Κι αν αυτός ο αποκλεισμός του ποδοσφαιριστή δεν αποτελεί ένα…μήνυμα δυσαρέσκειας για τις «χαμηλές στροφές», τότε τι μπορεί να είναι;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button