Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Καθάρισε» τη ΣΠΑΛ η Φιορεντίνα (vids)

Οι «βιόλα» κέρδισαν εύκολα με 3-0 την ευχάριστη φετινή έκπληξη, ΣΠΑΛ και  ανέβηκαν στη 2η θέση προς το παρόν.

SERIE A’-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΠΑΛ: 3-0

Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Ικανή να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο δείχνει φέτος η Φιορεντίνα, που κέρδισε εύκολα με 3-0 τη ΣΠΑΛ και έφτασε τους 10 βαθμούς, έχονας μόλις μια ήττα κι αυτή στο «Σαν Πάολο» με 1-0 από τη Νάπολι.

Οι «βιόλα» βρήκαν δίχτυα στο 9ο λεπτό με τον Μιλένκβιτς αλλά το γκολ ακυρώθηκε με οριακό οφσάιντ, αλλά στο 18’ ο Μπιράγκι σέντραρε από αριστερά, ο Φαρές έκανε λάθος και ο Πιάτσα από κοντά με σουτ έγραψε το 1-0. Και μάλιστα στο 28’ μετά από κόρνερ, ο Γκομίς έκανε κακή έξοδο και ο Μιλένκοβτς με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Οι «βιόλα» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 44’ έφτασαν μια ανάσα από 3ο γκολ, αλλά το σουτ του Κιέζα, έξυσε το δοκάρι του Γκομίς.

Στο 50’ ο Λαφόντ είπε όχι σε δυνατό σουτ του Πετάνια,  ενώ στο 52’ ο Κιέζα άλλαξε με τον Χάνκο και σούταρε αλλά αστόχησε. Ωστόσο στο 56’ ο Κιέζα έκλεψε στο κέντρο, έδωσε δεξιά στον Σιμεόνε που σέντραρε για τον Πιάτσα κι εκείνος έστρωσε στον Κιέζα που είχε έρθει από πίσω και με σουτ από το πέναλτι έκανες το 3-0.

Στο 69’ ο Γκομίς είπε όχι σε σουτ του Μιραλάς, ενώ στο 71’ η ΣΠΑΛ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κούρτιτς.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Λαφόντ, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Ούγκο, Μπιράγκι (46’ Χάνκο), Μπενάσι, Βερετού, Κιέζα (66’ Μιραλάς), Ζέρζον, Σιμεόνε, Πιάτσα (77’ Εϊσερίκ)

ΣΠΑΛ: Γκόμις, Βικάρι (58’ Σίμιτς), Τσιόνεκ, Φελίπε, Λατσάρι, Σκιαταρέλα, Μισιρόλι (66’ Βναλότι), Κούρτιτς, Φαρές, Αντενούτσι, Πετάνια (76’ Παλόσκι)


Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button