Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παίρνουν μετάθεση ορισμένα παιχνίδια του Κυπέλλου!

Η SuperLeague ζήτησε να αλλάξουν ημερομηνία ορισμένα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος και μέσα σε αυτά είναι και του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΚ. Διαβάστε το μπέρδεμα που έχει γίνει.

Μπλέξιμο στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, το οποίο πρόκειται να φέρει τροποποιήσεις, είτε από τη Superleague, είτε από την ΕΠΟ.

Ο αγώνας Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 29/9 στις 19:00, αλλά δύο ημέρες νωρίτερα (27/9) υπάρχει το ματς Κυπέλλου Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός. Πρόβλημα ωστόσο αντιμετωπίζουν και οι Αγρινιώτες, καθώς στις 29/9 φιλοξενούν στη Λάρισα για το πρωτάθλημα, τη στιγμή που οι “βυσσινί” στις 27/9 αγωνίζονται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το Κύπελλο.

Ακόμη στις 26/9 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας ΑΕΚ-Λαμία στο Κύπελλο, με τους Φθιώτες όμως να έχουν παίξει δύο ημέρες νωρίτερα απέναντι στον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.

Η Λίγκα ζήτησε πάντως να μετατεθούν οι αγώνες Κυπέλλου Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός και Πανιώνιος-Λάρισα κι εφόσον δεν γίνει δεκτό το αίτημά της, θα αναγκαστεί η ίδια να αλλάξει το πρόγραμμά της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button