FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχει αποφασίσει για το κέντρο της Λαμίας ο Χάβος!

Με τους Ντάνι Μπεχαράνο και Μάρκο Μπλάζιτς να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τον Ελίνι Δημούτσο να έχει επιστρέψει δυνατός, ο Μάκης Χάβος καλείται να πάρει αποφάσεις για το κέντρο του ΠΑΣ Λαμία.

Λίγες ημέρες πριν τον σημαντικό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η προετοιμασία της «κυανόλευκης» ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη και στην κομβικότερη στιγμή της.

Ο Ασούμπρε μέχρι εχθές ήταν εκτός, όπως εκτός είναι επίσης και ο Βασίλης Πλιάτσικας. Ο πρώτος λογικά θα προλάβει να μπει αποστολή αλλά ίσως να μην καταφέρει να βοηθήσει ενεργά, ενώ ο Έλληνας αμυντικός πολύ πιθανόν να απουσιάσει από την Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Το θέμα όμως είναι, για το ποιους θα επιλέξει ο Μάκης Χάβος στον άξονα της ομάδας. Ο Δημούτσος, έχει επιστρέψει κανονικά έχοντας κάνει ήδη δύο προπονήσεις μετά τον τραυματισμό που είχε και θέτει υποψηφιότητα για την Κυριακή.

Από την άλλη όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, Μπεχαράνο και Μπλάιζτς είναι ετοιμοπόλεμοι με τον Χάβο όμως να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο που θα πάρουν θέση στο βασικό σχήμα και θα παίξουν μπροστά από τα σέντερ μπακ θα είναι ο Δημούτσος με τον Μπλάζιτς, με τον Έλληνα τεχνικό να εκμεταλλεύεται έτσι στην εμπειρία και την πάσα του Σέρβου αλλά και την αμυντική λειτουργία και μαχητικότητα του 30χρονου ανασταλτικού χάφ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button