Άλλα αθλήματα

Έτοιμος για την Νίζνι

Με προπόνηση στο Αλεξάνδρειο ολοκλήρωσε σήμερα τη σύντομη προετοιμασία του ο Άρης, για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του Β’ προκριματικού του Champions League με τη Νίζνι Νόβγκοροντ (25/9).

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε στο παρκέ μάχιμους όλους τους καλαθοσφαιριστές του και υπολογίζει σε άπαντες για το παιχνίδι με τους Ρώσους. Οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν σήμερα για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσουν και αύριο το μεσημέρι θα μπουν στη διαδικασία του δύσκολου ταξιδιού για τη βάση της αντιπάλου τους.

Στις 13:25 της Δευτέρας (24/9) είναι προγραμματισμένο να «πετάξει» ο Αρης από την Αθήνα για τη Μόσχα και από τη ρωσική πρωτεύουσα, με νέα πτήση, θα ταξιδέψει για το Νόβγκοροντ, όπου πρόκειται να αφιχθεί στις 21.35. Προπόνηση από την ομάδα θα γίνει ανήμερα του αγώνα στο «Trade Union Sport Palace», γήπεδο, στο οποίο θα διεξαχθεί το ματς με τη Νίζνι.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκί, Χάρις, Αγγέλου.

Υπενθυμίζεται, ο Αρης απέκλεισε στον Α’ προκριματικό γύρο του Basketball Champions League, με δύο νίκες, την Ντιναμό Τιφλίδας και η Νίζνι, με δύο νίκες επίσης, την Πόρτο. Ο επαναληπτικός με τους Ρώσους θα διεξαχθεί στο «Nick Galis  Hall» την Παρασκευή (28/9).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button