Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κατσιγιάννης: «Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League»

Ανοικτό το ενδεχόμενο η έναρξη της Football League να πάει και μετά τις 14 Οκτωβρίου άφησε με δηλώσεις του ο χρηματοδότης του Αήττητου Σπάτων Νίκος Κατσιγιάννης.

Δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδος έκανε ο μεγαλομέτοχος του Αήττητου Σπάτων Νίκος Κατσιγιάννης.

Ο ίδιος μιλώντας μετά το φιλικό που έδωσε η ομάδα του με τον ΑΟ Υπάτου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η σέντρα της νέας σεζόν να γίνει και μετά τις 14 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι μόνη η σύμβαση για τα τηλεοπτικά. Πρέπει η ΕΕΑ να δώσει πιστοποιητικά, χρειάζονται διαδικασίες. Πολύ φοβάμαι ότι όσο αργούν από την ΕΡΤ και από το Υπουργείο να υπογραφεί η σύμβαση, μπορεί να ξεκινήσει και πιο αργά το πρωτάθλημα. Είμαστε σε μια χώρα που, δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός, καμία οργάνωση. Είναι όλα στο πόδι και τέλος Σεπτεμβρίου δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για τον στόχο του Αήττητου:

«Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε στόχο τη δημιουργία ενός πολύ καλού συνόλου, να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Με τη νέα προκήρυξη και τα νέα οικονομικά δεδομένα μας δίνει ένα επιπλέον ερέθισμα να μη βάλουμε μόνο στόχο τη σωτηρία, αλλά να μπούμε στην πρώτη δεκάδα και να είμαστε του χρόνου στη Super League 2. Τα κίνητρα είναι πολύ μεγαλά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button