Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πέρασε στην κορυφή η Πόρτο

Οι Δράκοι κέρδισαν με 2-0 τη Σετούμπαλ και βρίσκονται πρώτοι προς το παρόν…

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σετούμπαλ-Πόρτο: 2-0

(Αμπουμπακάρ 17’, Σέρχιο Ολιβέιρα 78’)

Μόνη πρώτη η Πόρτο που επικράτησε με 2-0 της Σετούμπαλ.

Η Πόρτο άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με κοντινό σουτ του Αμπουμπακάρ ενώ στο 21’ ο ρέφερι δεν έδωσε καθαρό φάουλ στα όρια της περιοχή στον Χιλντεμπέρτο της Σετούμπαλ. Στο 32’ ο Κασίγιας έδιωξε το ψαλιδάκι του Βαλντού Τε, ενώ στο 45΄δεν δόθηκε νέο φάουλ υπέρ της Σετούμπαλ στα όρια της περιοχής της Πόρτο.

Και στο 51’ η Σετούμπαλ βρήκε δίχτυα με τον Βαλντού Τε αλλά ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ μετά τη χρήση VAR, για χέρι στο κατέβασμα. Και στο 78’, ο Σέρχιο Ολιβέιρα εκτέλεσε δυνατά ένα φάουλ από τα 3 μέτρα και μετά από λάθος του κίπερ της Σετούμπαλ ήρθε το 2-0. Στο 87ο λεπτό ο Κορόνα έχασε μοναδικό τετ α τετ με τον Ζοέλ Περέιρα.

Σάντα Κλάρα-Ρίο Άβε: 1-3

(Βινίσιους 78’ αυτ.-Βινίσιους 70’, Γκαλένο 74’, Σμιντ 90+5′ πεν.)

Πέρασαν σχεδόν 9 μήνες από το προηγούμενο διπλό της Ρίο Άβε, ωστόσο η ομάδα του Ζοσέ Γκόμες τα κατάφερε στην έδρα της Σάντα Κλάρα, νικώντας με 3-1.

Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ στο 70’ και 4 λεπτά μετά, ο Γκαλένο έκανε το 0-2. Στο 77’ η Ρίο Άβε έχασε τον Ζούνιο με κόκκινη κάρτα και ένα λεπτό μετά η Σάντα κλάρα μείωσε με αυτογκόλ του Βινίσιους. Στο 90+2′ η Ρίο Άβε κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Λούκας και ο Σμιντ από την άσπρη βούλα έγραψε το τελικό 1-3.

Μαρίτιμο-Μπελενένσες: 0-0

Στο 0-0 κόλλησαν Μαρίτιμο και Μπελενένσες σε ένα κακό ματς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button