Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πέθανε ο πρόεδρος της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Ο 52χρονος Κάπσκι έδινε μάχη με τον καρκίνο από τα 20 του χρόνια.

Στο πένθος βυθίστηκε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ καθώς το Σάββατο πέθανε, σε ηλικία 52 ετών, ο πρόεδρος της ομάδας, ο Ανατόλι Κάπσκι.

Με τον Κάπσκι διοικητικό ηγέτη, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της τόσο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στους ομίλους του Europa League, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να λατρευτεί από τους οπαδούς της ομάδας.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάπσκι έδινε μάχη με τον καρκίνο από τα 20 του χρόνια.

Για την απώλεια του προέδρου της, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να φύγει ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι δύσκολο να γράψεις αυτές τις γραμμές. Είναι απίστευτα δύσκολο αν δεχτεί κανείς ότι ο Ανατόλι Κάπσκι δεν είναι πια κοντά μας.

Η συμβολή αυτή του ανθρώπου στο ποδόσφαιρο της Λευκορωσίας είναι τεράστια. Έκανε πολλά όνειρα, είχε πολλά σχέδια και κοιτούσε πάντα μπροστά.

Εκ μέρους των οπαδών, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους φίλους του Ανατόλι Κάπσκι”.

Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος στη Λευκορωσία έκανε δεκτό το αίτημα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για αναβολή του αγώνα με την Τορπέντο Μινσκ, προκειμένου η ομάδα να τιμήσει τη μνήμη του προέδρου της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button