Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στραπάτσο για Σέλτικ, πεντάρα η Ρέιντζερς

Οι πρωταθλητές Σκωτίας έχασαν από τη Κιλμάρνοκ, 2-1, με γκολ στο 90’+3′- Δεύτερη η Ρέιντζερς, 5-1 τη Σεντ Τζόνστον

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΩΤΙΑΣ- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κιλμάρνοκ-Σέλτικ 2-1
(64′ Μπερκ, 90’+3′ Φίντλεϊ/ 34′ Γκρίφιθς)

Μετά από έξι αγωνιστικές η βαθμολογία στη σκωτσέζικη Premiership διαμορφώνεται τελείως διαφορετικά, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς η Σέλτικ, όχι μόνο δεν είναι στην κορυφή, αλλά απέχει έξι βαθμούς από τη πρώτη θέση, μιας και ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ.

Παρότι η πρωταθλήτρια Σκωτίας προηγήθηκε στο 34ο λεπτό με τον Λέιγκ Γκρίφιθς, η Κιλμάρνοκ κατάφερε την απόλυτη ανατροπή. Στο 64′ ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ του Κρις Μπερκ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στιούαρτ Φίντλεϊ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Πλέον, η Σέλτικ είναι στο -6 από τη πρωτοπόρο Χαρτς, μετρώντας ήδη δυο ήττες.

Ρέιντζερς-Σεντ Τζόνστον 5-1
(9′ Ταβερνιέρ, 34′ Μορέλος, 52′ Άρφιλντ, 74′ Λάφερτι, 79′ Καντέιας/ 77′ Άλστον)

Στους πέντε βαθμούς μείωσε τη διαφορά της, από την κορυφή, η Ρέιντζερς, αφού επικράτησε 5-1 της Σεντ Τζόνστον και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Τζέιμς Ταβερνιέρ και στο 34′ ο Αλφρέντο Μορέλος έκανε το 2-0. Ο Σκοτ Άρφιλντ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 52ο λεπτό για να έρθει ο Κάιλ Λάφερτιο να κάνει το 4-0 στο 74′. Ακολούθησε η μείωση του σκορ από τη Σεντ Τζόνστον, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπλερ Άλστον στο 77′ και δυο λεπτά αργότερα ο Ντάνιελ Καντέιας διαμόρφωσε το τελικό 5-1 για τη Ρέιντζερς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button