FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα πρώην «wonderkid» για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics-vids)

Το LamiaSports σας παρουσιάζει το Νίκο Γιαννακόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ενδιαφέρει τον ΠΑΣ Λαμία για τη θέση του τερματοφύλακα.

Αυτή την στιγμή ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται χωρίς τερματοφύλακα, καθώς ο Παπαδόπουλος πλέον ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, ο Μελίσσας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Πίτκας έλυσε το συμβόλαιό του.

Για τον λόγο αυτό τα μεταγραφικά σενάρια για τη Λαμία, έχουν πρωταγωνιστές πλέον τερματοφύλακες, με έναν εξ’ αυτών να είναι και ο Νίκος Γιαννακόπουλος.

Το LamiaSports βρήκε όλες τις πληροφορίες που θα πρέπει να ξέρετε για το νεαρό τερματοφύλακα και σας τον παρουσιάζει:

Νίκος Γιαννακόπουλος:

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος αν και είναι μόλις 25 ετών έχει μία καριέρα που λίγοι ποδοσφαιριστές και δη τερματοφύλακες έχουν σημειώσει.

Είναι γεννημένος στην Τρίπολης και έχει ύψος 1,93. Ο νεαρός πορτιέρο, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, ενώ το καλοκαίρι του 2009 πήγε στην ομάδα Κ18 της αγγλικής Μπλάκμπερν.

Όταν γύρισε Ελλάδα, έπαιξε ξανά στην ομάδα της Τρίπολης, ενώ ακολούθησε και η ομάδα Κ19 της Ουντινέζ. Με την ομάδα από το Ούντινε, αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στην Primavera B, ενώ όταν έφυγε φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου.

Την πρώτη σεζόν στον Πανιώνιο, σημείωσε 14 παιχνίδια στη SuperLeague, ενώ τη δεύτερη σεζόν έπαιξε σε άλλα 13 συνολικά. Τη σεζόν 2014-2015 ήταν η τελευταία του χρονιά στη Νέα Σμύρνη όπου έπαιξε σε μόλις 8 παιχνίδια πρωταθλήματος και 3 παιχνίδια Κυπέλλου.

Μετά τον Πανιώνιο ήρθε η πρόκληση του Παναθηναϊκού και το καλοκαίρι του 2015 φόρεσε τα «πράσινα» όμως στον αγωνιστικό χώρο μόλις μία φορά τον είδαμε με το «τριφύλλι».

Δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟ και έτσι δόθηκε δανεικός στον Άρη Λεμεσού, με τον οποίο είχε μία γεμάτη σεζόν, έχοντας συνολικά 23 συμμετοχές.

Την χρονιά που μας πέρασε ο Γιαννακόπουλος αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟΚ Κέρκυρας, όπου και πάλι είχε γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές στη SuperLeague και 1 εμφάνιση στο Κύπελλο Ελλάδος.

Να θυμήσουμε πως ο 25χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια και στα δύο παιχνίδια της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Λαμία στη φετινή SuperLeague και μάλιστα στο δεύτερο παιχνίδι στο νησί, δεν επέτρεψε στους επιθετικούς της «κυανόλευκης» ομάδας να σκοράρουν.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Γιαννακόπουλου κάτω από τα δοκάρια:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button