Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άνετα ο Κισσαμικός!

Ο Κισσαμικός νίκησε με 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Κισσαμικός έκανε δυνατό ξεκίνησε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε με 2-0 του ΟΦ Ιεράπετρας.

Το ματς 

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη δεν βρήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά το έκανε με την έναρξη του δευτέρου. Στο 48′ ο Σάλιακας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ζιούλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Βρεττός ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Κορομηλάς, Αναστασόπουλος, Καλημέρης, Μίγγας, Πότσι, Μούτσα, Παπαδόπουλος (58΄ Τοπούζης), Χύσι, Γκίκα, Μηνάς(64′ Γκέκας).
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Αρναούτογλου, Γκίνη, Καντιμά, Σιμόν (73′ Βρεττός), Σάλιακας, Αρναρέλλης(68΄ Αποστολόπουλος), Ρίσκι(81′ Μαλόνγκα) .
Photo credits: intime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button