Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από έναν βαθμό για Αήττητο και Εργοτέλη!

Αήττητων Σπατών και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 για το Κύπελλο.

Μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι στα Σπάτα ο Αήττητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη για την πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης ξεκίνησε δυνατά και ήταν αυτός που απειλούσε. Τελικά, κατάφεραν να προηγηθούν πριν το τέλος του πρώτου μέρους χάρη σε ένα λάθος του Κοκκαλά. Ο Ιατρούδης σέντραρε, όμως ο Κοκκαλάς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στον Καπνίδη να κάνει ένα εύκολο κοντινό τελείωμα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όπως μια κεφαλιά του Μαρουκάκη στο 77′ που πέρασε για λίγο άουτ. Τελικά, ο Γροντής ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 79′, όταν επιχείρησε σέντρα, η οποία με τη βοήθεια του αέρα άλλαξε πορεία και κρέμασε τον Καλογεράκη για το 1-1. Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Αήττητος έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία με τον Ματσούκα να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά να αστοχεί στο 83′. Έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Αήττητος Σπάτων (Σ. Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Χαντί (60′ Χατζηιωαννίδης), Ηρακλής, Κασνέτση (67′ Σπυρόπουλος), Ματσούκας (84′ Σταματάκης), Γροντής, Μαρουκάκης.

Εργοτέλης (Ν. Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (73′ Κοζορώνης), Ιατρούδης, Καπνίδης (85′ Ροβίθης), Έφορντ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button