Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ελλάδα έγιναν» στην Ινδονησία!

Ανεστάλη επ΄αόριστον το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της Ινδονησίας, από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, μετά το θάνατο του φιλάθλου της Περσίγα Τζακάρτα, σε επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με την Περσίντ Μπαντούνγκ.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής  ομοσπονδίας Ινδονησίας (PSSI), Έντι Ραμπαγιάντι δήλωσε στην ότι ξεκίνησε έρευνα για το θάνατο του φιλάθλου.

«Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η διάγνωση είναι σωστή πριν αναλάβουμε δράση», είπε σχετικά. «Έχουμε κανόνες, θα υπάρξουν κυρώσεις, ξεκινώντας από το ελαφρύτερο, σαν επίπληξη, με πρόστιμο ή και αποκλεισμό»

Ο Χαρίνγκα, 23 ετών, χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από οπαδούς κοντά στο στάδιο Gelora Bandung Lautan Api, λίγο πριν από τον αγώνα την Κυριακή, ενώ βίντεο σχετικά με τη δολοφονία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, προκαλώντας οργή.

Ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Ινδονησίας, Ιμάμ Ναγκράουι, υποστήριξε την ανάγκη καταρχήν διακοπής δύο εβδομάδων του πρωταθλήματος για να διευκολυνθεί η διεξαγωγή της έρευνας.

«Αυτή είναι μια μορφή σεβασμού για το θύμα και την οικογένειά. Μια ζωή πολύ πιο σημαντική σε σχέση με το ποδόσφαιρο», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Antara.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button