Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μέισον: «Έχω 45 μεταλλικές πλάκες στο κεφάλι μου»

Σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον σοβαρότατο τραυματισμό που, όχι μόνο τελείωσε την καριέρα του, αλλά λίγο έλειψε να στοιχίσει και τη ζωή του, αποκάλυψε ο Ράιαν Μέισον.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά από τη μέρα που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι, ο Ράιαν Μέισον μίλησε για τον τραυματισμό του, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις δύσκολες μέρες που έζησε και συνεχίζει να βιώνει.

Ήταν Ιανουάριος του 2017, όταν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού της Τσέλσι με τη Χαλ, ο Μέισον συγκρούστηκε πολύ δυνατά με τον Κέιχιλ σε μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας και έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το κεφάλι του.

Ελάχιστοι κατάλαβαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού εκείνη τη στιγμή, αλλά στην πραγματικότητα o 27χρονος μέσος είχε σπάσει το κρανίο του και αναγκάστηκε να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να κάνει μια επέμβαση πολύ υψηλού ρίσκου. Ακόμα και η ζωή του κινδύνεψε. Τελικά, όλα πήγαν καλά, με την επέμβαση να ολοκληρώνεται επιτυχημένα, αλλά την ποδοσφαιρική του καριέρα να έχει τελειώσει άδοξα.  Οι αποκαλύψεις του Μέισον στο «FourFourTwo» σχετικά με τον τρομακτικό τραυματισμό του συγκλονίζουν.

«Υπάρχουν 14 μεταλλικές πλάκες στο κεφάλι μου, με 28 βίδες που τις κρατάνε στη σωστή θέση. Υπήρχαν 45 ράμματα και μια μεγάλη ουλή κατά μήκος του κεφαλιού μου. Το να βγάζεις τα ράμματα μόνο ευχάριστο δεν ήταν. Το σκέφτομαι συνεχώς. Όταν έχω πονοκέφαλο, ο πόνος είναι ανυπόφορος.  Όλα τα νεύρα σε εκείνη την πλευρά του προσώπου μου είχαν καταστραφεί. Για περίπου 10 μέρες με τάιζαν στο στόμα. Κάθε φορά που κουνούσα το κεφάλι μου ζαλιζόμουν. Οι πρώτοι τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό ήταν μακράν οι χειρότεροι. Ήταν μια συνεχόμενη δύσκολη πρόκληση», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button