Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σενάρια για Σεβίλλη και Πρέπερ

Οι ελλείψεις στην μεσαία γραμμής της Σεβίλλης, επιτάσσουν τον ισπανικό σύλλογο να κινηθεί άμεσα για μεταγραφή, με τον Ολλανδό Νταβί Πρέπερ να είναι ο επικρατέστερος εκ των στόχων.

Η σταθερά ανοδική πορεία στην καριέρα του Ολλανδού μέσου, Νταβί Πρέπερ δεν περνά εύκολα απαρατήρητη. Με συνέπεια και εργατικότητα, ο 27χρονος έχει καταφέρει να χτίσει το όνομά του στην Πρέμιερ Λιγκ, διανύοντας με απόλυτη επιτυχία την δεύτερη σεζόν του στο Νησί, μετά τις Φίτεσε και Αϊντχόφεν που προηγήθηκαν.

Οι εξαιρετικές του επιδόσεις «ακούγονται» μέχρι την Ισπανία, εκεί όπου η Σεβίλλη αναζητά τον ιδανικό μέσο μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Γκοναλόν και Αμαντού, αμφότεροι θα μείνουν εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Η λειψανδρία στην μεσαία γραμμή φέρνει επιτακτική την ανάγκη της ομάδας από την Ανδαλουσία στην εύρεση λύσης κεντρικού χαφ, με τον Πρέπερ σύμφωνα με την Mundo Deportivo να είναι μέχρι στιγμής ο νούμερο ένα στόχος.

Η κίνηση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Μπράιτον αναμένεται να γίνει μόλις ανοίξει το μεταγραφικό «παράθυρο» του χειμώνα, με τον αγγλικό σύλλογο να μην δείχνει διάθεση να πουλήσει εκτός και αν οι Σεβιγιάνοι βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button