Άλλα αθλήματα

Ενώθηκαν οι… δίδυμες γενιάδες των Ντατόμε και Γιαννόπουλου (pic)

Οι μακριές γενιάδες των Λουίτζι Ντατόμε και Χάρη Γιαννόπουλου ενώθηκαν! Δεν είναι λίγες οι φορές που οι φίλαθλοι μπερδεύουν τους δύο παίκτες, κάτι που συνέβη ακόμη και στη μητέρα του Ιταλού, όταν παρακολουθούσε στην τηλεόραση highlights από την ομάδα του Ρεθύμνου νομίζοντας πως βλέπει το γιο της!

Ο νυν παίκτης της ΑΕΚ και αυτός της Φενερμπαχτσέ έχουν ανταλλάξει στο παρελθόν, δημόσια μηνύματα στα Social Media, αστειευόμενοι σχετικά με την ομοιότητά τους. Ποτέ, όμως μέχρι την Παρασκευή (28/9) δεν είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι. Επί τη ευκαιρία της παρουσίας της αποστολής της Φενερμπαχτσέ στην Αθήνα, λόγω της συμμετοχής της στο 1ο Διεθνές Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο 29χρονος παίκτης της ΑΕΚ μετέβη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της τουρκικής ομάδας, συνομίλησε με τον πρώην ΝΒΑερ και διεθνή με την Ιταλία, Λουίτζι Ντατόμε και έβγαλαν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η Φενερμπαχτσέ μάλιστα προέβη σε ανάρτηση σχετικού φωτογραφικού υλικού στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ώστε να έχουν την ευκαιρία να γελάσουν και οι φίλαθλοί της. Συνοδεύει μάλιστα τα… διαπιστευτήρια, με τα εξής λόγια: «Τζίτζι Ντατόμε εναντίον Έλληνα Τζίτζι Ντατόμε»!

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button