FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η επιστροφή του Δημούτσου!

Ολοκληρώθηκε η τιμωρία του Ελίνι Δημούτσου από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο και ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μάκης Χάβος έχει πάλι στα χέρια του το «μηχανάκι» του κέντρου.

Φέτος, Μάρκο Μπλάζιτς και Ελίνι Δημούτσος αποτελούν ένα ξεχωριστό «δίδυμο» στο κέντρο του ΠΑΣ Λαμία.

Ο ένας τέλειος οργανωτής, «γερά πνευμόνια» και εξαιρετικό ποδοσφαιρικό μυαλό και ο άλλος ένα «μηχανάκι» που τρέχει συνεχώς καλύπτει χώρους και προσπαθεί να είναι εκεί όπου δεν είναι ο άλλος. Μπλάζιτς και Δημούτσος λοιπόν, τους είδαμε να αγωνίζονται από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΣ στο Καρπενήσι και αργότερα στους αγώνες του ΔΑΚ Λαμίας ήταν τις περισσότερες φορές το δίδυμο του κέντρου.

Για μία αγωνιστική βέβαια, αυτή που μας πέρασε, δεν είδαμε τον Ελίνι να παίζει πλάι-πλάι με τον 33χρονο Σέρβο (λόγω κόκκινης κάρτας) αλλά τον Γιάννη Σκόνδρα. Ο Σκόνδρας πήρε τη θέση αυτή με επιλογή του Μάκη Χάβου, αφού εξάλλου ο Αμπντούλ Οσμάν ήταν εκτός ενώ όπως φαίνεται ο Μπουλούλης, ο Άντρονικ και ο Πινιώτης δεν υπολογίζονται για το βασικό σχήμα (θα ακολουθήσει άλλο άρθρο για την περίπτωση των τριών).

Όμως, όπως όλα δείχνουν ο Δημούτσος επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, αφού η τιμωρία του ολοκληρώθηκε και έτσι θα έχουμε και πάλι το γνωστό δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Τι δεν είδαμε με τον Σκόνδρα δίπλα στον Μπλάζιτς

Ο Γιάννης Σκόνδρας επιλέχθηκε να παίξει δίπλα στον Μάρκο Μπλάζιτς, λογικά με το σκεπτικό να είναι η «σκούπα» μπροστά απο τα δύο στόπερ. Βέβαια, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό κάτι τέτοιο δεν το είδαμε ή τουλάχιστον δεν έγινε στον βαθμό που έπρεπε.

Ο Σκόνδρας είναι ένας πολύ έμπειρος αμυντικός, με αρκετά παιχνίδια στο ενεργητικό του στη SuperLeague, όχι όμως ως αμυντικό χαφ και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι, της 4ης αγωνιστικής.

Η επιστροφή τώρα του Δημούτσου στο κέντρο, θα δώσει ξανά στον ΠΑΣ Λαμία την ενέργεια που έλλειπε από την ομάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ να τονίσουμε πως σε κάποιες περιπτώσεις έλλειψαν και οι σίγουρες πάσες του 30χρονονου ανασταλτικού μέσου, τις οποίες τις βλέπαμε στα άλλα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button