Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

Άνετη επικράτηση του Έσπερου!

Πέρασε από το Καρπενήσι το παιδικό τμήμα του Εσπέρου Λαμίας, που επιβλήθηκε με 45-75 της Π.Α.Κ., η οποία παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη.

Η συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 1 στο κλειστό Καρπενησίου. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Ε΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της Κατερίνας Μπαλωμένου παρότι έπαιξε με 8 μόλις αθλητές είχε θετικό πρόσωπο και κατάφερε για τρία δεκάλεπτα να είναι αρκετά ανταγωνιστική. Έδειξε φανερά σημάδια βελτίωσης μετά τα δυο προηγούμενα παιχνίδια με Αναγέννηση και Άτλαντα. Νέα καλή εμφάνιση για τον Βασίλη Σβερώνη, που σημείωσε 18 πόντους με δυο τρίποντα.

Ο Έσπερος Λαμίας του Μάνθου Σοφογιάννη έδειξε την ποιότητα και έφυγε χωρίς να απειληθεί με το «διπλό» από το Καρπενήσι. Οι Φθιωτοί πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο αρχηγός Δημήτρης Μαντζούκας ηγήθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι, σταματώντας στους 28 με ένα εύστοχο 3ποντο, έχοντας άξιο συμπαραστάτη σε αυτόν τον τομέα τον Θανάση Χαρίλα.

Οι επόμενοι αγώνες των δυο ομάδων θα πραγματοποιηθούν στις 14 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η Π.Α.Κ. δίνει ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, υποδεχόμενη τον Άρη Σπερχειάδας. Οι Λαμιώτες θα «κοντραριστούν» στο ΔΑΚ Λαμίας με τον Άρη Αμφίκλειας.

Τα δεκάλεπτα

11-22, 23-37, 39-55, 45-75

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Μπακατσιάς 2, Κουδουνάς, Σβερώνης 18(2), Φλωράκης 2, Κότσιεβ 4, Μαυραγάνης 5, Μαραγούσιας, Ντότσικας 14(2)

Έσπερος (Μάνθος Σοφογιάννης): Αργύρης 4, Παρούτσας 2, Λάππας 2, Μαντζούκας 28(1), Μπίτζας 6, Χαρίλας 20(3), Παπαηρακλής 6, Κεφαληνάκης 3(1), Μπρέκας 2, Λεμονής 2, Υφαντής

Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας& Μαρία Ζαφείρη(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Θωμάς Μπακατσιάς

Χρονομέτρης 24΄΄: Διονύσης Αναγνώστου(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

πηγή: evrytaniasport.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button