Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προς Περού ο Μπλάνκο!

Μπορεί ο Ίσμαελ Μπλάνκο να έχει φτάσει πλέον τα 36 αλλά στους ποδοσφαιρικούς κύκλους της Λατινικής Αμερικής συνεχίζει να έχει μεγάλη πέραση και να συγκεντρώνει διαρκώς το ενδιαφέρον συλλόγων.

Ο πάλαι ποτέ επιθετικός της ΑΕΚ, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε αληθινό γυρολόγο αφού αλλάζει πολύ συχνά ομάδες, αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Ατλέτικο Μίτρε, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της Αργεντινής. Φέρεται ωστόσο να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδα επιπέδου Copa Libertadores και συγκεκριμένα, την Αλιάνζα Λίμα του Περού.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής, «Olé», η οποία τονίζει πως στον πάγκο της Αλιάνζα Λίμα κάθεται ο Αργεντινός προπονητής, Μιγκέλ Ρούσο, γεγονός που -σύμφωνα με την «Olé»- δεν είναι άσχετο με το ενδιαφέρον της ομάδας του Περού για τον Μπλάνκο.

Αν το ενδιαφέρον αυτό προχωρήσει και ο Μπλάνκο συνεχίσει την καριέρα του στην Αλιάνζα Λίμα, τότε η φανέλα της θα είναι η 13η που φοράει στην καριέρα του ο Μπλάνκο μετά από εκείνες των Κολόν, Λιμπερτάδ, Ολίμπο, ΑΕΚ, Σαν Λουίς, Λέγκια, Μόναχο 1860, Λανούς, Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ, Ατλέτικο Τουκουμάν και Ατλέτικο Μίτρε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button