ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τo match report… για το ΠΑΣ Λαμία – Ξάνθη Κ19!

Διαβάστε το match report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της ομάδας Κ19 της Λαμίας με την αντίστοιχη της Ξάνθης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η Λαμία συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 35΄ χάρη σε γκολ του Κακουλίδη, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 47΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπρόπουλου.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες ιδιαίτερα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κωστίκα στο 50΄. Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γκατζόγια.

Διαιτητής:  Κουρλός Δημήτριος (Ευρυτανίας)
Βοηθοί: Κατσαρός Θεόδωρος (Ευρυτανίας)- Μπύρος Σπυρίδων (Ευρυτανίας)

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ19 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς (73΄ Μητσόπουλος), Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Στεφανής, Καραγιάννης, Κωστίκα, Αλτάνης, Βλαχομήτρος (85΄ Χριστόπουλος), Κασάπας (76΄Ταγκαλάκης), Λαμπρόπουλος

Κ19 ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Ποδάρας (74΄ Παχούμης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιαναράκης, Γράβας, Κακουλίδης (88΄ Τριανταφύλλου), Τσαπάρης, Φακης (79΄ Φροσύνης), Τσιλιγγίρης, Γκατζόγιας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button