FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Βγάζει φωτιές” η Κ17 με πρωταγωνιστή τον Νικολόπουλο!

Εμφατική νίκη για την ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Την πρώτη της νίκη και μαλίστα με το εμφατικό 0-3 πέτυχε η Κ-17 του ΠΑΣ Λαμία απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας στο Αλκαζάρ για την 4η αγωνιστική της SuperLeague Υποδομών.

Δύο γκολ του μεγάλου πρωταγωνιστή του ματς Κώστα Νικολόπουλου και ένα του Ματθαίου. Oι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω της αποβολή του Γιαννακάκου στο 50′.

Στο 7′ ένα σουτ του Ματθαίου στην αγκαλιά του Νικολακούλη. Μία κεφαλιά του Κερίμι και ένα σουτ του Ζοτάι είχαν την ίδια κατάληξη γα την ΑΕΛ (άουτ) στην συνέχεια του αγώνα.Στο 15′ η κάθετη του Αετόπουλου για τον Γκερίμι που βρέθηκε σε ανοιχτό πεδίο με τον τερματοφύλακα, καθυστέρησε, απέφυγε δύο αντιπάλους αλλά άνοιξε το κοντρόλ και μπλόκαρε τη μπάλα ο Μαυραδάς.
Στο 30′ από εκτέλεση φάουλ του Μιλτιάδη, η κεφαλιά του Τέλιου στην αγκαλιά του Μαυράδα. Στο 32′ από σέντρα του Κορτσάρι, η κεφαλιά του Ζοτάι πέρασε άουτ.Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 44′ όταν ο Ζοτάι βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το τελείωμα του ήταν αρκετά άστοχο.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Λαμία είχε ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν ο προωθημένος Γεωργούσης πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η ΑΕΛ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 50′ με τον Γιαννακάκο να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πέτσα για μαρκάρισμα πάνω στον Κορτσάρι.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς ήταν για τη Λαμία στο 55′. Ο Νικολακούλης δεν απομάκρυνε σωστά, ο νεοεισελθόν Κωστάκος πήρε το «ριμπάουντ» και… φάτσα με το τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ.Ένα σουτ του Ζοτάι έξω από την περιοχή πέρασε άουτ στο 63′.
Σε μία κόντρα η Λαμία με τον Ματθαίου είχε ευκαιρία για να προηγηθεί ωστόσο πριν μπει στην περιοχή ο παίκτης της Λαμίας, ανακόπτηκε αντικανονικά από παίκτη της ΑΕΛ.
Την εκτέλεση του φάουλ στα όρια της περιοχής ανέλαβε ο Νικολόπουλος ο οποίος με συρτή εκτέλεση έγραψε το 0-1 στο 67′ για τους φιλοξενούμενους.

Οι «βυσσινί» προσπάθησαν να απαντήσουν στο 71′. Σε μία φάση διαρκείας ο Κορτσάρι με ψιλοκρεμαστή κάθετη πάσα βρήκε τον προωθημένο Τέλιο που προσπάθησε με λόμπα να αιφνιδιάσει όμως η προσπάθεια του κατέληξε άουτ.

Στο 74′ η Λαμία είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς. Ο Νικολόπουλος μπήκε από δεξιά στην περιοχή της ΑΕΛ και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ματθαίου που ευστόχησε για το 0-2.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ και πάλι ο Νικολόπουλος με προσωπική ενέργεια και σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, νίκησε τον Νικολακούλη και έγραψε το 0-3 για τη Λαμία.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Κώστας Ταξιάρχης): Νικολακούλης, Μαγιάκος, Παρασχόπουλος (69′ Ελέζι), Γκερίμι, Τέλιος, Γώγος, Σουμάσι(83′ Μαχούχας), Αετόπουλος (65′ Ριζούλης), Μιλτιάδης, Κορτσάρι(82′ Χουλιαρόπουλος), Ζοτάι (75′ Μπουμπουνάρας).

Λαμία (Αποστόλης Καραπλής): Μαυράδας, Γιαννακάκος, Καρακώστας, Γεωργούσης, Σεντής, Σπαθούλας, Ματθαίου, Ντζιος, Γεμενής (52′ Κωστάκος), Νικολόπουλος, Χύσκα.

Διαιτητής: Πέτσας (Τρικάλων). Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Τίκας (Καρδίτσας).

Photo credits: sportlarissa

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button