Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απόδραση από την Ουαλία για την Μπέρνλι

Τεράστιο διπλό με 2-1 πήρε η Μπέρνλι στην έδρα της Κάρντιφ.

PREMIER LEAGUE-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΡΝΤΙΦ ΣΙΤΙ-ΜΠΕΡΝΛΙ: 1-2

Γήπεδο: Cardiff City Stadium 

Διπλό παραμονής πήρε η Μπέρνλι στην έδρα της Κάρντιφ, καθώς κέρδισε με 2-1.

Στο 14’ ήρθε η πρώτη υποψία φάσης με τον Πάτερσον να κάνει μακρινό άστοχο σουτ κι ενώ είχε δίπλα τον Ζοχορέ για να δώσει, ενώ στο 18’ ο Μέρφι από αριστερά έκανε μαγική ενέργεια και προσπάθησε να πλασάρει στην κλειστή γωνία του Χαρτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 35’ ο Χαρτ είπε όχι σε σουτ του Ζοχορέ, ενώ στο 42΄΄ μετά από κόρνερ ο Μόρισον πήρε την κεφαλιά και ο Πάτερσον έπιασε ακόμη μία, αλλά ο Λονγκ έσωσε στη γραμμή. Και στο 45’ μετά από φάση διάρκειας στα καρέ του Χαρτ, ο Πάτερσον έκανε το γυριστό αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα.

Η Μπέρνλι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 51’ μετά από σέντρα του Γουέστγουντ από αριστερά, ο Γκούντμουντσον με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι, έκανε το 0-1. Στο 54’ η Κάρντιφ άγγιξε την ισοφάριση αλλά το σουτ του Καμαράσα έξυσε το δοκάρι του Χαρτ, ενώ στο 60’ o Μανγκά σέντραρε από δεξιά  και ο Μέρφι με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 67’ ο Χαρτ έδιωξε δύσκολα το εντυπωσιακά σου  του Μέρφι και στο 70΄κόντρα στη ροή του ματς, ο Γκούντμουντσον σέντραρε από αριστερά και ο Βόουκς με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Στο 82’ ο Μέρφι απείλησε ξανά με σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ όπως και η εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη στο 88’.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Έθεριτζ, Κάνινγχαμ, Μόρισον, Μπαμπά, Μανγκά, Άρτερ, Ραλς (79’ Μάντιν), Καμαράσα, Μέρφι, Πάτερσον, Ζοχορέ (71’ Γουόρντ)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόβσκι (27’ Λονγκ), Μι, Τέιλορ, Κορκ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον, Λένον, Βίντρα (71’ Γουντ), Βόουκς

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button