Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θεοδωρίδης: «Δεν βλέπω να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!»

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης, μίλησε για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για την μάχη του φετινού πρωταθλήματος, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει πλέον την ψυχολογία και τον αέρα του πρωταθλητή.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης, μίλησε για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για την μάχη του φετινού πρωταθλήματος, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει πλέον την ψυχολογία και τον αέρα του πρωταθλητή.

Για την μάχη του πρωταθλήματος και τις διαφορές του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιώργος Θεοδωρίδης, λέγοντας πως ο Δικέφαλος διαθέτει πλέον τον… αέρα του πρωταθλητή. Ακόμη στάθηκε στον Άρη και στον Άγγελο Χαριστέα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως είναι η ζωή εκτός ποδοσφαίρου: «Δεν υπάρχει η πίεση που υπήρχε, αλλά δεν παύει να μου λείπει το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο να αποσυρθώ αλλά ήταν ομαλή η αποχώρησή μου γιατί συνέπεσε με τον ερχομό του γιου μου, είχα και ένα σοβαρό τραυματισμό. Μου αρέσει να παίζει με φίλους και κάπως έτσι το ευχαριστιέμαι».

Για το πως βλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν βλέπω να έχουν αλλάξει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι για τον ΠΑΟΚ που έχει πάρει το πρωτάθλημα. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έπαιξα ποδόσφαιρο. Οτι υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος όπως ο κ.Σαββίδης είναι σημαντικό για κάθε ομάδα. Το γεγονός πως έχει πολλούς καλούς παίκτες και τον ανταγωνισμό που έχουν μεταξύ τους είναι αυτό που έκανε άξιο πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ πέρυσι».

Για την κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού φέτος: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον αέρα και την ψυχολογία του πρωταθλητή, η φανέλα που έγινε πιο βαριά, οι επιτυχίες των προηγούμενων ετών, όλα αυτά βοηθούν. Οταν σκοράρουν όλοι φαίνεται πως υπάρχει ποιότητα σε μια ομάδα».

Για τη συνάντηση με Χαριστέα και το πόστο του στον Αρη: «Αυτό που κάνει ο Αγγελος είναι που ήθελε πολύ, του άρεσε πολύ και σε μια ομάδα που αγαπάει. Πάντα αισιόδοξος ο Αγγελος, δύσκολα θα τον δεις απογοητευμένο».

Για το αν λείπει ο Σαλπιγγίδης από το ποδόσφαιρο: «Μόνο να δώσει έχει στο ποδόσφαιρο ο Δημήτρης, έχει προσφέρει και συλλογικά και στην Εθνική».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button