FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκόνδρας: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας…»

Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και δίπλα στον ΠΑΣ Λαμία, μίλησε ο αμυντικός της ομάδας Γιάννης Σκόνδρας.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Γιάννης Σκόνδρας μιλώντας στην κάμερα του Star Kεντρικής Ελλάδος και στην εκπομπή «90΄χωρίς καθυστερήσεις» σημείωσε πως η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της για να πάει ψηλά και να πετύχει τους στόχους της.

Επίσης, ο Έλληνας αμυντικός υπογράμμισε πως αύριο η Λαμία και οι ποδοσφαιριστές της θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη.

Πιο αναλυτικά:

«Εμείς προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό το ματς. Δεν κοιτάμε τα επόμενα, δουλεύουμε για το παιχνίδι με την Ξάνθη καθώς είναι ένας τελικός για εμάς. Από εκεί και πέρα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πάμε μόνο για τη νίκη.»

Για το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο:

«Σίγουρα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Αλλά πιστεύω πως αν είμασταν πιο ουσιαστική στην επίθεση, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Από εκεί και πέρα, η ομάδα έχει στρώσει… η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Το ίδιο θα επιδιώξουμε να κάνουμε και αύριο κόντρα στην Ξάνθη, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.»

Για τον κόσμο της Λαμίας:

«Ο κόσμος είναι σημαντικός για κάθε ομάδα. Τους θέλουμε δίπλα μας, να μας βοηθήσουν και χωρίς αυτούς δεν γίνεται τίποτα. Θέλουμε να πάμε ψηλά τον σύλλογο και χρειαζόμαστε την στήριξή τους.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button