Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μιχόγεβιτς: «Πάμε για να κερδίσουμε στη Λαμία»

Ο αμυντικός του ΟΦΗ, Μάρκο Μιχόγεβιτς, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε την ψυχολογική σημασία που θα έχει μια νίκη επί του ΠΑΣ Λαμίας την Κυριακή.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μιχόγεβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«“Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη, για να ανέβει ψυχολογικά. Ελπίζω να την πετύχουμε την Κυριακή” δηλώνει ο Μάρκο Μιχόγεβιτς στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ο διεθνής Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όπως δήλωσε στο ofi1925.gr “ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ξεκινήσαμε καλά και είχαμε δυο καλές στιγμές για να σκοράρουμε, μια με μένα και μια με τον Σάσι. Δεν το κάναμε εμείς και το έκανε η ΑΕΚ. Μετά ήρθε η κόκκινη κάρτα και το δεύτερο γκολ. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν αρκετό.Με δέκα παίκτες ήταν πολύ δύσκολα για μας”.

Ο Μιχόγεβιτς αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ στο παιχνίδι. Όπως λέει “ήταν φανταστικός ο κόσμος. Θέλαμε να τους δώσουμε μια μεγάλη χαρά. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια”.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ στη Λαμία, τονίζει ότι “πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Το χρειαζόμαστε για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας”.

Για τη δική του αγωνιστική ετοιμότητα, τονίζει ότι “νοιώθω καλά και θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα του ΟΦΗ. Θα δουλέψω και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό”».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button