Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρόταση από το εξωτερικό για τον προπονητή του Ατρομήτου!

Ο Σάσα Ίλιτς βρίσκεται στο πλάνο ομάδας του εξωτερικού για να καθίσει στον πάγκο της...

Ο Σάσα Ίλιτς βρίσκεται στο πλάνο ομάδας του εξωτερικού για να καθίσει στον πάγκο της…

Στη Σερβία υποστηρίζουν πως ο Σάσα Ιλιτς δεν αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο του Ατρόμητο και έχει ήδη πρόταση από την Νίζνι Νόβγκοροντ, ώστε να αναλάβει άμεσα την τεχνική της ηγεσία.

«Ανοικτό» είναι το μέλλον του Σάσα Ιλιτς στον Ατρόμητο, αλλά σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Σέρβου κόουτς ο 47χρονος δεν θα βρίσκεται στο Περιστέρι και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα όπως υποστηρίζουν σχετικά έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από τη Νίζνι Νόβγκοροντ, η οποία συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας και μετρά εσχάτως έξι σερί ήττες.

Ετσι με μόλις τέσσερα παιχνίδια να απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό (σ.σ. βρίσκεται στο «+2» από την επικίνδυνη ζώνη) και από το Βόλγα «χτύπησαν» ήδη την πόρτα του Ιλιτς ώστε να αναλάβει το club μέχρι το τέλος της περιόδου και εφόσον παραμείνει στα εκεί «σαλόνια», να βρίσκεται και την επόμενη περίοδο στον πάγκο του.

Εκείνος από την πλευρά του, όπως μεταδίδουν στη χώρα του, ναι μεν είναι θετικός ώστε να αναλάβει τα «ηνία» της αλλά από την επόμενη σεζόν και την ίδια στιγμή πως ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με το συγκεκριμένο «φλερτ», δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο.

Ο Ιλιτς μετρά με τους Περιστεριώτες ρεκόρ 10-11-8 σε όλες τις διοργανώσεις, από τα τέλη Οκτωβρίου οπότε και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό τους.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button