ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βασιλαντωνόπουλος και Μπερτόλιο στους καλύτερους!(pic)

Μπορεί ακόμη οι καλύτεροι για την 10η αγωνιστική να μην έχουν ανακοινωθεί, γνωρίζουμε όμως πως για την 9η αγωνιστική ο ΠΑΣ Λαμία είχε δύο εκπροσώπους στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

Και ενώ περιμένουμε να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία θα βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα της 10ης αγωνιστικής, με τον Νίκο Μελίσσα να είναι πρώτο φαβορί, γνωρίζουμε ήδη ποιοι ήταν στην 9η.

Για την 9η αγωνιστική ο ΠΑΣ είχε αγωνιστεί εκτός έδρας με τα Γιάννινα και είχε καταφέρει να πάρει το 0-0 παίρνοντα μάλιστα και έναν σημαντικό βαθμό.

Μεγάλο μερίδιο ευθήνης στην ισοπαλία αυτή είχαν και οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα τoυ NovaSports, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και Φακούντο Μπερτόλιο.

Δείτε την ενδεκάδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button