Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φήμες για Σιατραβάνη και Κοτσώνη στην Παναχαϊκή!

Δύο μεταγραφές ετοιμάζεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες η Παναχαϊκή . Φήμες για Σιατραβανή, προχωρημένες επαφές των «κοκκινόμαυρων» με Κοτσώνη.

Ημέρα μεταγραφών όπως όλα δείχνουν θα είναι η Πέμπτη (11/7) για την Παναχαϊκή, η οποία όπως όλα δείχνουν θα ανακοινώσει την απόκτηση δύο παικτών.

Όσον αφορά τα ονόματα αυτών δεν έχουν διαρρεύσει ωστόσο πλην την απόκτηση του Λινάρδου, οι «κοκκινόμαυροι» δεν έχουν προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη, εξέλιξη η οποία κάνει επιτακτική την μεταγραφική ενίσχυση των Αχαιών που την προσεχή Δευτέρα (15/7) αναχωρούν για την Ολλανδία όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Φήμες κάνουν λόγο για απόκτηση του Σάββα Σιατραβάνη, ο οποίος εάν όλα πάνε καλά θα φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το πρώτο μισό της σεζόν 2015 -16, ενώ μεταξύ άλλων η ομάδα της Πάτρας φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον Δημήτρη Κοτσώνη, ο οποίος επίσης έχει περάσει στο παρελθόν από αυτή το πρώτο μισό του 2018-19.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button