Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Από μυστική διαδρομή στο «Άνφιλντ» η Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι θα φτάσει από μυστική διαδρομή στο Άνφιλντ για το ματς με τη Λίβερπουλ την προσεχή αγωνιστική προκειμένου να αποφύγει νέα πιθανή επίθεση από τους οπαδούς της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Πέρυσι για τον αγώνα του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Σίτι στο Άνφιλντ, οι οπαδοί των «κόκκινων» που γνώριζαν τη διαδρομή που θα ακολουθούσε το πούλμαν της Σίτι, το περίμεναν πετώντας αντικείμενα και τρομοκρατώντας την αποστολή των «Πολιτών» πριν το παιχνίδι.

Ενόψει της αναμέτρησης για την Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι σε συνεργασία με την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ θα φροντίσει να κρατήσει μυστική τη διαδρομή που θα ακολουθήσει το λεωφορείο για το γήπεδο προκειμένου να μην υπάρξει η πιθανότητα νέας επίθεσης από τους οπαδούς των «Κόκκινων».

Φυσικά αυτή τη φορά τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια με τη Μάντσεστερ Σίτι να θέλει να σιγουρέψει ότι φέτος η άφιξη της αποστολής της ομάδας στο Άνφιλντ δεν θα είναι επεισοδιακή και δεν θα κινδυνέψει κανένα μέλος της αποστολής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button