Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Καθάρισε» την Μπριζ ο Γκριζμάν

Με δύο γκολ του Γάλλου σταρ, η Ατλέτικο επικράτησε με 3-1 της Μπριζ.

CHAMPIONS LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΡΙΖ: 3-1

Γήπεδο: WandaMetropolitano

Το 2Χ2 έκανε η Ατλέτικο νικώντας με 3-1 την Μπριζ στη Μαδρίτη, με τον Αντουάν Γκριζμάν να πετυχαίνει δύο γκολ και να δίνει μια ασίστ.

Στο 14ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Σαούλ πέρασε λίγο έξω, όπως κι εκείνο του Γκρούνεφελντ στο 17’, ενώ στο 20’ ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Γκριζμάν για οριακό οφσάιντ. Η Ατλέτικο ανέβασε στροφές, έχασε νέα ευκαιρία στο 24’ με τον Σούλ ενώ στο 27’ ο Ντένσβιλ έπεσε σωτήρια και πρόλαβε τον Λεμάρ. Ωστόσο στο επόμενο λεπτό, ο Λεμάρ σέντραρε από αριστερά, ο Γκριζμάν κατέβασε στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0. Ωστόσο στο 40ο λεπτό ο Γκρούνεφελντ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και  πλάγια αριστερά και με φοβερό δεξί σουτ έκανε το 1-1.

Στο 49ο λεπτό η κεφαλιά του Σαούλ από το πέναλτι σχεδόν, έξυσε το δοκάρι του Λέτιτσα, ενώ στο 51’ το πλασέ του Κόστα έφυγε κι αυτό έξω και στο 53’ ο Παρτέι έκανε τη σέντρα-σουτ με την μπάλα να περνά απ όλους.  Τρία λεπτά μετά, η σουτάρα του Παρτέι πέρασε εκατοστά άουτ, ενώ στο 61’ ο Λέτιτσα είπε όχι σε πλασέ του Γκριζμάν και στην επαναφορά ο Κόκε αστόχησε.

Η Ατλέτικο πίεσε κι άλλο και στο 65’ το σουτ του Λεμάρ πέρασε λίγο έξω ενώ στο 67’ ο Γκριζμάν έβγαλε κάθετα στον Κόστα, εκείνος έστρωσε ξανά στον Γάλλο που από κοντά με πλασέ έγραψε το 2-1. Στο 73’ ο Ερνάντες σούταρε από το πέναλτι αλλά ο Λέτιτσα είπε όχι και στο 76’ μετά από κόρνερ ο Ντένσβιλ πήρε μόνος την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Στο 83’ και στο 84’ ο Κορέα έχασε δύο απίθανες αστοχώντας και τις δύο φορές μέσα από την περιοχή  αλλά στο 90+4’ ο Γκριζμάν έκανε μαγική ενέργεια και  γύρισμα από αριστερά και ο Κόκε από κοντά πλάσαρε για το 3-1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Γοδίν, Χιμένεθ (46’ Λουίς), Ερνάντες,  Αρίας, Κόκε, Παρτέι (63’ Κορέα), Λεμάρ, Σαούλ, Γκριζμάν, Ντιέγκο Κόστα (69’ Ροδρίγο)

ΜΠΡΙΖ: Λέτιτσα, Πουλέν, Γκρούνεφελντ, Μέχελε, Ριτς (75’ Οπεντά),, Σκράιβερς (57’ Νακαμπά), Βάνακεν, Ντένσβιλ, Φλίετινκ (57’ Μάτα), Βορμέρ, Γουέσλεϊ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button