Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Λύτρωση με Κοκόριν για Ζενίτ, τεράστιο διπλό για Κοπεγχάγη

Η Ζενίτ κέρδισε με 1-0 τη Σλάβια Πράγας ενώ η Κοπεγχάγη πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπορντό.

EUROPA LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: 1-2

Απίθανο διπλό για την Κοπεγχάγη που κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Μπορντό και  βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τη Ζενίτ.

Στο 13ο λεπτό, ο Άντερσεν είπε όχι σε όμορφο σουτ του Καλού, όπως έκανε και στο 18’ μετά από προσπάθεια του Καμανό και στο 30’ ο ίδιος παίκτης με σουτ τράνταξε το δοκάρι της Κοπεγχάγης. Και στο 42’ μετά από κόρνερ, ο Σωτηρίου με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 45+2’ ο Παπαγιαννόπουλος έκανε πέναλτι στον Μπριάν, αλλά ο Καμανό από την άσπρη βούλα, έστειλε έξω την μπάλα.

Στο 63ο λεπτό ο Άντερσεν έσωσε μετά από σουτ του Καραμό, όπως έκανε και στο 74’ μετά από προσπάθεια του Καλού. Και στο 84ο λεπτό ο Σανκαρέ έκανε το 1-1 για τους Γιρονδίνους με όμορφη ενέργεια.

Ωστόσο στο 90+2′ ο Φαλκ με τακουνάκι πέρασε στον Σκαβ που με σουτ έκανε το 1-2. Στο 90+4′ αποβλήθηκε ο Ζέκα.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Κοστίλ, Παλέντσια, Κουντέ, Μπριάν (62’ Κορνέλιους), Οτάβιο, Καμανό (63’ Καραμό), Σανκαρέ, Λεραζέρ (78’ Τσουαμένι), Καλού, Πάμπλο, Πουντζέ.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Άντερσεν, Μπίελαντ, Παπαγιαννόπουλος (86’ Βάβρο), Κβιστ (58’ Σκαοβ), Εντόι, Ζέκα, Φαλκ Τόμπσεν (70’ Φαλκ) , Μποΐλεσεν, Άνκερσεν, Γκρεγκούς, Σωτηρίου

ΖΕΝΙΤ-ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: 1-0

Γήπεδο: Saint-Petersburg Stadium

Λύτρωση στο τέλος για τη Ζενίτ που κέρδισε με 1-0 τη Σλάβια Πράγας και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με την Κοπεγχάγη.

Στο 18’ το σουτ του Ναμπιούλιν πέρασε μόλις έξω και στο 22’ ο Λούνεβ είπε όχι σε προσπάθεια του Ζμραλ, ενώ στο 24’ το φοβερό σουτ του Στοχ, τράνταξε το δοκάρι της Ζενίτ. Μάλιστα στο 40’ η Σλάβια έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λούνεβ να νικά σε τετ α τετ τον Μάτουσεκ.

Στο 48’ ο Λούνεβ έσωσε για ακόμη μια φορά μετά από εκτέλεση σουτ του Στοχ, ενώ στο 52’ σταμάτησε και την προσπάθεια του Μάτουσεκ και στο 57’ ο κίπερ της Ζενίτ είπε όχι σε νέο σουτ του Στοχ. Στο 63’ ο Λούνεβ νίκησε τον Χουσμπάουερ σε τετ α τετ αι στο 80ο λεπτό ο Κοκρίν με όμορο σουτ έκανε το 1-0 ενώ στο 82’ και  στο 84’ οι Νγκαντέ και Κολάρ νικήθηκαν ξανά από τον Λούνεβ.

ΖΕΝΙΤ: Λούνεβ, Ανιούκοβ, Παρέδες, Ντριούσι (63’ Κοκόριν), Ιβάνοβιτς, Μακ (64’ Κουζιάεβ), Ντζιούμπα, Ερόκιν, Νέτο, Κρανεβίτερ, Ναμπιούλιν (90+3’ Ζαμπολότνι)

ΣΛΑΒΙΑ: Κολάρ, Κουφάλ (83’ Φρίντριχ), Ζμραλ, Χουσμπάουερ, Νγκαντέ Νγκατζουί, Κούντελα, Μάτουσεκ (53’ Μπαλουτά), Στοχ, Μπορίλ, Σούτσεκ, Τραορέ (89’ Ντέλι)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button