Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Λυτρωτής ο Ινσίνιε για τη Νάπολι

Τεράστια νίκη με 1-0 για τη Νάπολι κόντρα στη Λίβερπουλ.

CHAMPIONS LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 1-0

Γήπεδο: Σαν Πάολο

Λύτρωση στο 88’ για τη Νάπολι, που χάρισε σε γκολ του Ινσίνιε, πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Λίβερπουλ. Σοκ και με τον Κεϊτά στους «κόκκινους».

Στο 10ο λεπτό ο Σαλάχ έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Οσπίνα μάζεψε, ενώ στην κόντρα ο Ινσίνιε κατέβασε όμορφα στα αριστερά κι έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Άλισον.

Στο 17ο λεπτό όλοι πάγωσαν με τον τραυματισμό του Κεϊτά που αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο ενώ στο 27’ το σουτ του Βαϊνάλντουμ πέρασε μόλις έξω. Στο 33ο λεπτό ο Μίλικ κατέβασε στα όρια της περιοχής κι έπιασε φοβερό σουτ αλλά ο Άλισον έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 50ο λεπτό ο Μίλικ έπιασε μακρινό σουτ αλλά ο Άλισον είπε πάλι όχι και στην επόμενη φάση ο Ρουίθ έπιασε μακρινό σουτ με την μπάλα να περνά λίγο έξω. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Σαλάχ στο 68’ και στο 75ο λεπτό ο Καγιεχόν έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Γκόμες έσωσε πάνω στη γραμμή.

Και στο 82ο λεπτό, ο Μέρτενς έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Άλισον, ενώ στο 86’ ο Οσπίνα πρόλαβε τον Σαλάχ.

Και η λύτρωση για τη Νάπολι ήρθε στο 90ο λεπτό. Ο Καγιεχόν σέντραρε από δεξιά και ο Ινσίνιε με προβολή σε κενό τέρμα έκανε το 1-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Όσπινα, Ρουί, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Άλαν, Ρουίθ (68’ Βέρντι), Χάμσικ (81’ Ζιελίνσκι), Μακσίμοβιτς, Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ (68’ Μέρτενς)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Άρνολντ, Μίλνερ (77’ Φαμπίνιο), Κεϊτά (20’ Χέντερσον), Βαϊνάλντουμ, Μανέ (88’ Στάριτζ), Σαλάχ, Φιρμίνο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button