Άλλα αθλήματα

NBA 2K19, το καλό γίνεται καλύτερο

Το φετινό game της σειράς καταφέρνει να πάει το franchise ένα βήμα παραπέρα.

Το NBA 2K έχει καταφέρει ¬-παρά το γεγονός ότι παίζει σχεδόν μόνο του στην αγορά των videogames- να δημιουργήσει φανατικό κοινό που το ακολουθεί σε κάθε ετήσια έκδοση. Το NBA 2K19 κυκλοφορεί στα 20α γενέθλια του franchise και επιτέλους αποδεσμεύεται από τα «βαρίδια» των εκδόσεων σε παλαιότερες κονσόλες.

Οι πιο γνωστοί αθλητές εμφανίζονται με περισσότερη λεπτομέρεια σε επίπεδο απεικόνισης και κινήσεων στο χώρο, ο ήχος έχει εμπλουτιστεί με καλύτερη περιγραφή και εφέ την ώρα των αγώνων, ενώ οι πολλές πληροφορίες που έρχονται στον παίκτη συνεχίζουν να δίνουν και φέτος το «παρών». Ο μηχανισμός της ντρίμπλας έχει αλλάξει προς το καλύτερο, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το πέρασμα κάποιου αμυντικού.

Τα δεδομένα κάθε παίκτη παίζουν πλέον μεγαλύτερο ρόλο στο πόσο καλά θα αποδίδει μέσα στο γήπεδο, ενώ στα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας χρειάζεται πραγματικά να είστε καλός στο παιχνίδι για να τα βγάλετε πέρα. Η μπάρα γεμίσματος στα σουτ αλλάζει για άλλη μια φορά, ωστόσο το νέο σύστημα θα γίνει άμεσα κτήμα σας.

Στο παιχνίδι θα βρείτε τις κλασικές 30 ομάδες του NBA, αλλά και τις All-Time που γνωρίσαμε για πρώτη φορά πέρσι. Το MyCareer επιστρέφει ανανεωμένο και με πολλές επιλογές παραπάνω σε όλα τα επίπεδα, ενώ επιτέλους η ομάδα προγραμματισμού φαίνεται να άκουσε τα παράπονα των παικτών για τα VC Points, χωρίς να τον ωθεί τόσο έντονα την αγορά με πραγματικά χρήματα.

Αν και εκ πρώτης όψεως το παιχνίδι δείχνει στάσιμο, κάνει βήματα προς τα μπροστά, πλησιάζει ακόμη περισσότερο το κομμάτι της εξομοίωσης. Όπως και να ‘χει πάντως, με τις όποιες αλλαγές, θα καταφέρει να σας γεμίσει ακόμη περισσότερο το χρόνο και να σας αποζημιώσει για κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button