FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ… ξέρουμε τι έκανες φέτος το καλοκαίρι!(pics)

To LamiaSports σας παρουσιάζει τις 11 μεταγραφές που πραγματοποίησε ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία, για ην 6η αγωνιστική, ΟΦΗ.

Μία ενδεκάδα, μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, που διανύσαμε πριν από έναν μήνα περίπου.

Κυρίως Έλληνες και Αργεντινούς έκανε δικούς του ο ΟΦΗ και το LamiaSports σας τους παρουσιάζει…

Οι «ασπρόμαυρες» μεταγραφές:

Συνεχίζουμε το αφιέρωμα στον ΟΦΗ και πάμε να δούμε τις μεταγραφές τις οποίες πραγματοποίησε η ομάδα της Κρήτης το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Συνολικά, είδαμε έντεκα καινούργιους ποδοσφαιριστές να φοράνε τη φανέλα της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, με την πιο ηχηρή να είναι αυτή του Χρήστου Αραβίδη..

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά:

Ο Χρήστος Αραβίδης, μετά από έναν χρόνο απραξίας, υπέγραψε τον Αύγουστο στην ομάδα τη Κρήτης και πλέον μαζί με τον Βουό και τον Σάσι, ηγείται της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Ο πρώτος Αργεντινός που πήγε στην Κρήτη του καλοκαίρι, ήταν ο Χουάν Νέιρα, ο μεσοεπιθετικός από την Αζούλ, ο οποίος είναι 29χρονών και έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Αργεντινής Κ20.

Ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που πήρε η ομάδα του ΟΦΗ, από τον ΠΑΟΚ είναι ο Μάρκο Μιχόγεβιτς. Πρόκειται για έναν 22χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος μπορεί να παίξει και στα άκρα της άμυνας αλλά και ως αμυντικό χαφ.

Τον Ιούλιο ο ΟΦΗ έκανε μία σημαντική μεταγραφή στην επίθεση, όσο αφορά τα στατιστικά του ποδοσφαιριστή και τα γκολ που είχε πετύχει στην Κύπρο όπου αγωνιζόταν. Ο λόγος για τον Ισμαΐλ Σάσι, τον Τυνήσιο 26χρονο δεξιό εξτρέμ, ο οποίος είναι και διεθνής με την ομάδα της χώρας του.

Επόμενη μεταγραφή, ήταν αυτή του Τάσου Παπάζογλου, του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε στον ΟΦΗ για να τον ενισχύσει αμυντικά.

Ένας ακόμη Έλληνας στη λίστα με τις μεταγραφές της ομάδας από τη μεγαλόνησο, είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Ένας εξτρέμ με εμπειρία και απο την Football League με ΑΕΚ και Άρη αλλά και απο την SuperLeague.

Συνεχίζουμε με Έλληνα αλλά πάμε και πάλι στην μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας. Την 1η Ιουλίου ο Νίκος Κοροβέσης υπογράφει στον ΟΦΗ, αφήνοντας πίσω του μία πολύ κακή χρονιά με τον Πλατανιά Χανίων.

Επόμενος είναι ο Παύλος Κυριακίδης, ο οποίος άφησε την Αθήνα και τον Ατρόμητο και κατέβηκε στο νότο για να παίξει με τα «ασπρόμαυρα» του ΟΦΗ.

Μία από τις μεταγραφές του Νίκου Παπαδόπουλου για τη θέση του τερματοφύλακα ήταν αυτή του δικού μας Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Μαρτίνο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας πήγε και αυτό τον Ιούλιο στην ομάδα του Ηρακλείου για να ενισχύσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο δεύτερος δανεικός που ήρθε από τον ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ, ήταν ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Ο 22χρονος αριστερός μπακ, είχε ακουστεί και για το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία αλλά εν τέλει δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ.

Τελευταίος και ενδεκαδάτος είναι ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ο 25χρονος Αργεντινός ο οποίος ήρθε δανεικός από την Τσακαρίτα για να ενισχύσει το κέντρο του ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button