ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ: Η εμπειρία «ξεχειλίζει»… (pics)

0
258

Ο ΠΑΣ Λαμία και ο ΟΦΗ διαθέτουν στο ρόστερ τους μερικούς από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της SuperLeague.

Το LamiaSports συνεχίζει με τη δεύτερη ημέρα των pre game αφιερωμάτων του αγώνα της Κυριακής.

Αρκετούς ποδοσφαιριστές μεγάλους ηλικιακά αλλά και έμπειρους όσο αφορά το πρωτάθλημα της SuperLeague (και όχι μόνο) διαθέτουν ο ΠΑΣ Λαμία και ο αντίπαλός του για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ.

Παίκτες που έχουν πάνω από 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SuperLeague έχουν και οι δύο ομάδες κάτι που βοηθάει το σύνολο των ποδοσφαιριστών και την ομάδα εννοείται.

Πάμε τώρα, να δούμε πιο αναλυτικά ποιοι είναι αυτοί που η εμπειρία τους στην κορυφαία διοργάνωση της Ελλάδας… «ξεχειλίζει»:

ΟΦΗ

Χρήστος Αραβίδης είναι πρώτος για τον ΟΦΗ, με 190 συμμετοχές στη SuperLeague.

Έπειτα ακολουθεί ο Μανώλης Παπαστεριανός, με 185 συμμετοχές στη SuperLeague.

Τρίτος στη λίστα, είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος έχει 188 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

Τέταρτος, ένας ακόμη Έλληνας, ο Τάσος Παπάζογλου με 128 συμμετοχές.

Μετά, ακολουθεί ο Δημήτρης Σωτηρίου έχοντας 74 συμμετοχές στη SuperLeague και 85 στη Football League.

Ο πρώτος ξένος της λίστας και ο μοναδικός, είναι ο Πατρίκ Βουό ο οποίς έχει 15 συμμετοχές στη SuperLeague, όμως έχει 105 στη Liga Pro της Πορτογαλίας αλλά και 39 παιχνίδια στη Football League.

Τελευταίος, για τον ΟΦΗ ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο οποίος έχει παίξει 85 φορές στη Football League, ενώ στη SuperLeague έχει αγωνιστεί σε SuperLeague.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Πρώτος για τον ΠΑΣ Λαμία, είναι και ο αρχηγός του ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος έχει παίξει 216 φορές στη SuperLeague, ενώ έχει και 180 συμμετοχές στη Football League.

Δεύτερος, ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος έχει 212 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία, ενώ έχει παίξει και 29 παιχνίδια στη Football League.

Και πάμε στον τρίτο της παρέας, ο Χρήστος Καρυπίδης με 145 συμμετοχές στη SuperLeague, αλλά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει και 92 συμμετοχές στη First Division της Κύπρου.

Πρώτος ξένος για τον ΠΑΣ, ο Ντένις Επστάιν ο οποίος έχει 183 συμμετοχές στη SuperLeague, αλλά και 101 παιχνίδια στη Bundesliga 2.

Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, είναι ο επόμενος στη λίστα μας, ο οποίος έχει 131 συμμετοχές στη SuperLeague.

Και επιστρέφουμε στους Έλληνες, με τον Γιάννη Σκόνδρα να είναι ο επόμενος. Ο Σκόνδρας έχει 122 συμμετοχές στη SuperLeague, ενώ έχει παίξει και 34 παιχνίδια στη Premiership της Σκωτίας.

Τέλος, για τη Λαμία έχουμε τον Γιώργο Μπαντή, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 74 παιχνίδια της SuperLeague.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here