Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πήρε αυτό που ήθελε η Πόρτο

Νίκησε με 1-0 την Γαλατά στο Ντραγκάο.

CHAMPIONS LEAGUE 4ος ΟΜΙΛΟΣ – 2η αγωνιστική

ΠΟΡΤΟ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ντραγκάο

Η Πόρτο επικράτησε με 1-0 της Γαλατά και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Οι Τούρκοι είχαν τεράστια ευκαιρία στο 13′ με τον Γκιουμούς να εκτελεί εξ επαφής και τον Περέιρα να κόβει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Πέντε λεπτά μετά ο Μουσλέρα είπε “όχι” στην προσπάθεια του Ερέρα. Η πίεση της Πόρτο αυξήθηκε και στο 26′ είχε ευκαιρία με τον Μπραχίμι που δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της Γαλατά.

Στο 38′ ο Ναγκατόμο επιχείρησε να πλασάρει, χωρίς επιτυχία, τον Κασίγιας. Τελικά το γκολ ήρθε στο 49′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαρεγκά έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για την Πόρτο.

Ο Τέφες στο 50′ εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. HΓαλατά είχε καλή ευκαιρία στο 76ο λεπτό με τον Ροντρίγκες να σουτάρει άουτ. Στο 90′ ο Ολιβέιρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουσλέρα.

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Μιλιτάο, Μπραχίμι, Φελίπε, Οτάβιο (80’Αντρέ Περέιρα), Ντανίλο, Κορόνα (69’Τόρες), Ερέρα (89’Ολιβέιρα), Τέγες, Μαρεγκά

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Μαϊκόν, Αζίζ, Γκιουμούς, Ντονκ (68’Ινάν), Ροντρίγκες, Μπελχαντά (74’Φεγκουλί), Ναγκατόμο, Φερνάντο (86’Ακγκούν), Λίνες, Ονιεκούρου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button