Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άνω-κάτω η Μπάγερν με Χάμες

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός φέρεται να έκανε λεκτική επίθεση στον Κόβατς…

Η γερμανική εφημερίδα Bild σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως στα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό, μετά τα τρία σερί ματς χωρίς νίκη.

Αμέσως μόλις τελείωσε το ματς με τον Άγιαξ, ο Χάμες Ροντρίγκες έφυγε αμέσως από το γήπεδο, αφού προηγουμένως φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στον προπονητή των πρωταθλητών Γερμανίας, τον Νίκο Κόβατς.

Όπως σημειώνεται, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν και μάλιστα είπε στον Κόβατς πως “δεν είμαστε στη Φρανκφούρτη” (σ.σ. ο Νίκο Κόβατς ήταν προπονητής στην Άιντραχτ), ενώ είπε και στους συμπαίκτες του πως θέλει να φύγει από τη Μπάγερν τον Γενάρη.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη Bild, αρκετοί παίκτες δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τον Νίκο Κόβατς, αφού υποστηρίζουν ότι η ομάδα παίζει πιο αμυντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κακή εντύπωση έχει κάνει, επίσης, και το γεγονός πως ο Κόβατς και οι βοηθοί του απευθύνονται στα κροατικά, ενώ γνωρίζουν γερμανικά.

Το Σάββατο, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Γκλάντμπαχ και η νίκη είναι μονόδρομος μετά την ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ και την ήττα από τη Χέρτα Βερολίνου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button