Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Ουτ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική

Την «παρθενική» κλήση του στην εθνική ανδρών της Γερμανίας έλαβε ο Μαρκ Ουτ.

Ο 27χρονος επιθετικός της Σάλκε συμπεριλαμβάνεται στους 23 ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο Γιόακιμ Λεβ κάλεσε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού σύγκροτήματος ενόψει των αναμετρήσεων με την Ολλανδία (13/10 στο Άμστερνταμ) και τη Γαλλία (16/10 στο Σεν Ντενί) για το Nations League.

Την παρελθούσα σεζόν ο Ουτ είχε απολογισμό 14 γκολ και οκτώ ασίστ με τη φανέλα της Χοφενχάιμ, ωστόσο το ξεκίνημά του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετά τη μεταγραφή του στους «βασιλικούς μπλε», δεν είναι και τόσο καλό, καθώς μετράει μόλις μία ασίστ σε εννέα παχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λεβ δήλωσε για την κλήση του Ουτ: «Παρακολουθούμε τον Ουτ για πολύ καιρό. Είναι ένας δυναμικός παίκτης, που διαθέτει καλό ρυθμό και είναι πάντα επικίνδυνος μπροστά στην αντίπαλη εστία. Τώρα θέλουμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα».

Σε σχέση με τις κλήσεις του Σεπτεμβρίου στην εθνική Γερμανίας, επιστρέφουν στα «πάντσερ» οι Κέβιν Τραπ, Σεμπάστιαν Ρούντι και Γιόνας Χέκτορ, ενώ απουσιάζουν οι τραυματίες Ιλκάι Γκιντογάν και Νιλς Πέτερσεν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button