Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Σοφογιάννης για την πρεμιέρα του Έσπερου Λαμίας: «Είμαστε έτοιμοι!»

Iστορικό παιχνίδι την Κυριακή για τον Έσπερο Λαμίας.

Η ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη αρχίζει τις προσπάθειες της -στην πρώτη της συμμετοχή στην Β’ Εθνική- εκτός έδρας με τους Μαχητές /Πειραματικό Πεύκων. Πρόκειται για έναν αντίπαλο ο οποίος έχει εμπειρία και από την μεγαλύτερη κατηγορία και αναμένεται να είναι μια από τις ανταγωνιστικές ομάδες της Β’ Εθνικής.

Είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε καλά, η διοίκηση έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και ευελπιστούμε σε μια καλή και ανταγωνιστική παρουσία στην Β’ Εθνική. Έχουν γίνει σημαντικά πράγματα μέσα από αυτή την παρέα τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κρατάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε το λαμιώτικο μπάσκετ. Οι δυσκολίες είναι αρκετές αλλά με όρεξη και μεράκι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια”, είπε αρχικά στο Lamianow ο Γιάννης Σοφογιάννηςκαι στην συνέχεια αναφορικά με τους στόχους τόνισε: “Είμαστε νεοφώτιστοι και πρώτα θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την παρτίδα. Είναι ένας μαραθώνιος 30 αγωνιστικών και ελπίζω με την βοήθεια του κόσμου να καταφέρουμε το στόχο μας και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”. 

Σχετικά με τα αγωνιστικά είπε: “Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον ώμο του ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα συμμετάσχει αλλά όπως και το να κάνουμε θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις ελλείψεις. Είναι πολλά τα παιχνίδια και θα προκύπτουν προβλήματα τραυματισμών θα προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε”.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (2ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (17:00)
Κ.Σ. Γέφυρας-Ελευθερούπολη
Φίλιππος Βέροιας-Ανατόλια
Αγρίνιο-Ερμής Λαγκαδά
Φάρσαλα-Προποντίδα Χαλκιδικής
Μαχητές/Πειραματικό Πεύκων-Έσπερος Λαμίας
Νίκη Βόλου-Στρατώνι
Μακεδονικός-Φαίακας Κέρκυρας
ΧΑΝΘ-Ίκαροι Σερρών (10/10)

πηγή: LamiaNow

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button