Άλλα αθλήματα

Γκελαούζος και Πριβιλέτζιο νικητές στα 10χλμ. του 8ου Spetses Mini Marathon

Με τους Κωνσταντίνο Γκελαούζο και Γκλόρια Πριβιλέτζιο να κατακτούν τις πρώτες θέσεις στο αγώνισμα των 10χλμ με επιδόσεις 33.34 και 37.32 αντίστοιχα, κύλησε η 2η και προτελευταία ημέρα του 8ου Spetses Mini Marathon που φιλοξενείται στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού.

Μια μέρα, που συμπεριέλαμβανε ακόμη τον κολυμβητικό διάπλου των Σπετσών, συνολικής απόστασης τριών χιλιομέτρων, κολυμβητικό αγώνα 1.500 μέτρων, αγώνα SUP από την BIC, τον my 1st spetses mini marathon 500μ. για παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών, παιδικό αγώνα δημοτικών σχολείων 500μ. και 1.000μ., Bootcamp της Holmes Place αλλά και Σπετσιώτικα κεράσματα από το σύλλογο γυναικών Σπετσών και τη «Χρυσή Ζύμη».

Στον κολυμβητικό αγώνα των 1.500μ. και στην κατηγορία των elite αθλητών, ο δις «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης, Απόστολος Χρήστου, κατέκτησε την 2η θέση, ενώ πρώτος ήταν ο Απόστολος Παπαστάμου και τρίτος ο Γιώργος Σπανουδάκης. Στην overall κατηγορία των 1.500μ. ανδρών πρώτευσαν οι Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Νάσια Πετράτου.

Το βράδυ, στην πλατεία του Ποσειδωνίου, δίπλα στο άγαλμα της Μπουμπουλίνας, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των αθλημάτων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας.

Η δημοτική αρχή του νησιού, εκτός των άλλων τίμησε ανθρώπους του αθλητισμού των ΑμεΑ, όπως τον κάτοχο τεσσάρων παραολυμπιακών μεταλλίων στο μπότσια, Γρηγόρη Πολυχρονίδη, τον αθλητή  της ποδηλασίας των ΑμεΑ, Νίκο Παπαγγελή, τον Παραολυμπιονίκη της δισκοβολίας, Μάκη Καλαρά, την «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση, Ευθυμία Γκουλή αλλά τον σύλλογο «Ιωνάς».

Ακόμη, δια χειρός του brand Ambassador του θεσμού, Γιάννη Δρυμωνάκου, τιμήθηκαν οι Γιώργος Φιρφιλιώνης και Γιώργος Καραμολέγκος για τη συμμετοχή τους στον πρώτο φιλανθρωπικό κολυμβητικό γύρο των Σπετσών με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Charity4U-Αθλητισμός για Όλους».

Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας (Κυριακή 7/10) περιλαμβάνει δύο δρομικά αγωνίσματα και συγκεκριμένα τα 25χλμ και τα 5 χλμ. που θα εκκινήσουν στις 9 και 10 ώρα αντίστοιχα, ενώ η απονομή θα γίνει στις 13:30.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button