Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εμειναν στο 1-1 Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα που έμειναν στο 1-1 για την 24η αγωνιστική της Super League.

Οι Φαίακες ήταν σαφώς καλύτεροι και ήθελαν περισσότερο τη νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η πίεση απέδωσε καρπούς και προηγήθηκαν στο 21′ με τον Παμλίδη. Το τελικό σκορ όμως διαμόρφωσε ο Σκόνδρας στο 34′. Οι γηπεδούχοι πάντως θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά είχαν δοκάρι στο 62′ με τον Ζορμπά.

Η ομάδα του Μαντζουράκη ήταν πιο επιθετική και πριν την επίτευξη του γκολ έχασε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Στο 21′ ο Παμλίδης, ήταν αυτός που έλυσε το “γόρδιο δεσμό”, καθώς με τη βοήθεια της τύχης, μιας και η μπάλα κόντραρε στον πεσμένο Μιχαήλ και πέρασε πάνω από τον Βελλίδη, κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ένα υπέροχο γκολ από στημένη φάση. Στο 34′ ύστερα από κόρνερ, ο Σκόνδρας που βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι έκανε… τακουνάκι με την μπάλα να καταλήγει στην άλλη πλευρά της εστίας και να ισοφαρίζει.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα έφτασε κοντά στο γκολ στο 62′ όταν η σέντρα σουτ του Ζορμπά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.  Η τελευταία κλασική ευκαιρία ήταν για τον ΠΑΣ. Στο 80? σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Νικολιάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει. Το τελικό 1-1 πάντως δεν άφησε ικανοποιημένη την Κέρκυρα.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κάρτες: Λέκοβιτς, Κρητικός  – Αποστολόπουλος, Καρανίκας
Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός, Ζορμπάς (66′ Μυτίδης), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε (90+2′ Μενσά), Μπαλάφας (81′ Αρτυματάς), Γρομητσάρης
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Βιδάλ, Κόντε, Μπετρά (71′ Χέλκβιστ), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μανθάτης (74′ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (82′ Γιάκος), Γαρουφαλλιάς, Αποστολόπουλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button