Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Σεφέροβιτς έσπασε την κατάρα!

Η Μπενφίκα πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Πόρτο (1-0) με γκολ του Ελβετού.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ: 1-0

Γήπεδο: Ντα Λουζ

Από τον Ιανουάριο του 2014 είχε να κερδίσει την Πόρτο μέσα στο «Ντα Λουζ» η Μπενφίκα και τα κατάφερε απόψε. Η αντίπαλος της ΑΕΚ επικράτησε με 1-0, χάρις σε γκολ του Χάρις Σεφέροβιτς κι έπιασε κορυφή.

Στο 6ο λεπτό ο Βλαχοδήμος είπε όχι σε σουτ του Τικίνιο Σοάρες, ο οποίο στο 33’ κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Ντίας.

Η Μπενφίκα μπήκε πολύ πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 61’ ο Γκάμπριελ έκανε το σουτ αλλά ο Κασίγιας είπε όχι. Ωστόσο στο επόμενο λεπτό ο Γκάμπριελ έβγαλε την κάθετη ο Πίτσι με το κεφάλι  έδωσε ασίστ στον Σεφέροβιτς που από το πέναλτι με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 68’ το σουτ του Σάλβιο μέσα από την περιοχή, κόντραρε τον Μιλιτάο κι έφυγε έξω, όπως και η κεφαλιά του Ντανίλο στο 74’ μετά από κόρνερ. Στο 83ο λεπτό ο Λέμα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και άφησε την Μπενφίκα με 10 παίκτες για το υπόλοιπο κι έτσι στο 86’ η Πόρτο άγγιξε το γκολ. Ο Μπραχίμι από αριστερά έφερε την μπάλα στο δεξιά κι έκανε το σουτ που έξυσε το δοκάρι της Μπενφίκα και στο 90+5’ η κεφαλιά του Ντανίλο έφυγε μόλις έξω.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ντίας, Γριμάλδο, Λέμα, Πίτσι (81’ Σεμέδο), Φέισα, Γκάμπριελ, Τσέρβι (58’ Ράφα Σίλβα), Σάλβιο, Σεφέροβιτς (90’ Σάμαρης)

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα (70’ Κορόνα), Φελίπε, Μιλιτάο, Τέγες, Οτάβιο (52’ Σέρχιο Ολιβέιρα), Ερέρα, Ντανίλο, Μπραχίμι, Τικίνιο Σοάρες (79′ Αντρέ Περέιρα), Μαρεγκά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button