Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματαΤοπικά Σπορ

Το LamiaSports στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε!(pics)

Το LamiaSports βρίσκεται δίπλα σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της Λαμίας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την σημερινή ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε.

Στη Λαμία έλαβε χώρα το διήμερο 6-7/10 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων- Νεανίδων, Νέων Ανδρών  – Γυναικών και το Κύπελλο Under 14 – Under 21. Στο Χαλκιπούλειο Στάδιο βρέθηκαν το διήμερο αυτό 800 αθλητές απ΄όλη την Ελλάδα οι οποίοι αγωνίστηκαν και για το πρωτάθλημα Καράτε, το οποίο πρώτη φορά βγήκε εκτός Αθήνας αλλά και για το Κύπελλο.

Ο Δήμος Λαμιέων με περηφάνια ανέλαβε και πάλι το ρόλο του οικοδεσπότη μιας ξεχωριστής διοργάνωσης, που αποτελεί σημείο αναφοράς για το Ελληνικό καράτε και σηματοδοτεί την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, η οποία επιλέγει για 2η φορά τη Λαμία – μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Karate Open Series Λαμία τον περασμένο Απρίλιο – για τη διεξαγωγή του σημαντικού, για την κατάταξη των αθλητών, Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε.

Το LamiaSports βρέθηκε και σε αυτή την διοργάνωση και σας μεταφέρει μέσα από τον φωτογραφικό φακό του το έγινε στην δεύτερη ημέρα των αγώνων:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button